|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| ceberruh |
İletim - 11/02/2005 : 09:31:05 bu aralar tomb raider a bi göz atıyım dedim ve biraz eskiden başladım. bi kaç bölüm geçtim ve hala hindistan ormanlarındayım. en son 4 kollu koca adamların ve heykellerin olduğu bi bölüme geldim. en son bi odaya girdim odada bunlardan tam 3 tane vardı. 2 tanesi odanın kenarında duruyorlardı odanın önünde de kaplı bi kapı var. 2 sini öldürdüm fakat odanın arka orta kısmında başka bi heykel var ama onunla nişey yapılmıyor. öldürdüğüm 2 canavardan sarı kılıçları kaldı onları aldım ama burdan sonrasını geçemiyorum. odada kaldım öylece. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi??? şimdiden teşekkürler |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Assassin |
İletim - 22/05/2005 : 22:06:29 www.tombraider.com.tr.tc Bu sitede 1. oyundan başlayarak Tomb Raider hakkında her şeyi bulabilirsin. |
| nurettinki |
İletim - 16/05/2005 : 13:37:37 Sanırım heykellerin yanındaki duvarda bir geçit vardı,sürünerek başka bir odaya gidiyorsun, orayı bulunca gerisini halledersin herhalde. Bu oyunun tam çözümü pek çok sitede var.Biraz araştırırsan bulursun ancak çözüme bakmadan oynamak daha zevkli. |
| ceberruh |
İletim - 17/02/2005 : 12:24:12 ya biliyorum bende ne kadar eski olduğunu ama benimkisi merak. bu tomb raider ı ilk oynayışım. bi bakim dedim nasıl bişey diye 3 ten başladım bende. ama harbiden gıcık oyun ya takılıp kalıyorsun bi yere. ama yeni şeyler bulunca da accayip zevkli oluyor. yindede saol kardeşim |
| noog |
İletim - 12/02/2005 : 10:44:29 yaw 98-99 yılındaki oyun. ben bitirdim ama inan sadece söylediğin canavarları hatırlıyorum. Oldukça uzun ve zor bulmacaları var. İnsanı canından bezdiriyor. Hile yapayım desen o daha da zor. Gel yol yakınken vazgeç... :)) |
|
|
|