AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Tomb Raider
 tomb raider 3 - adventures of lara
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 11/02/2005 :  09:31:05  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu aralar tomb raider a bi göz atıyım dedim ve biraz eskiden başladım. bi kaç bölüm geçtim ve hala hindistan ormanlarındayım. en son 4 kollu koca adamların ve heykellerin olduğu bi bölüme geldim. en son bi odaya girdim odada bunlardan tam 3 tane vardı. 2 tanesi odanın kenarında duruyorlardı odanın önünde de kaplı bi kapı var. 2 sini öldürdüm fakat odanın arka orta kısmında başka bi heykel var ama onunla nişey yapılmıyor. öldürdüğüm 2 canavardan sarı kılıçları kaldı onları aldım ama burdan sonrasını geçemiyorum. odada kaldım öylece. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi??? şimdiden teşekkürler

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

noog
Üye

İleti 9

İletim - 12/02/2005 :  10:44:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw 98-99 yılındaki oyun. ben bitirdim ama inan sadece söylediğin canavarları hatırlıyorum. Oldukça uzun ve zor bulmacaları var. İnsanı canından bezdiriyor. Hile yapayım desen o daha da zor. Gel yol yakınken vazgeç... :))

x~NoG
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 17/02/2005 :  12:24:12  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya biliyorum bende ne kadar eski olduğunu ama benimkisi merak. bu tomb raider ı ilk oynayışım. bi bakim dedim nasıl bişey diye 3 ten başladım bende. ama harbiden gıcık oyun ya takılıp kalıyorsun bi yere. ama yeni şeyler bulunca da accayip zevkli oluyor. yindede saol kardeşim

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

nurettinki
Seçkin Üye

Turkey
İleti 187

İletim - 16/05/2005 :  13:37:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanırım heykellerin yanındaki duvarda bir geçit vardı,sürünerek başka bir odaya gidiyorsun, orayı bulunca gerisini halledersin herhalde.
Bu oyunun tam çözümü pek çok sitede var.Biraz araştırırsan bulursun ancak çözüme bakmadan oynamak daha zevkli.
Sayfanın En Üstüne Git

Assassin
Üye

İleti 140

İletim - 22/05/2005 :  22:06:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
www.tombraider.com.tr.tc Bu sitede 1. oyundan başlayarak Tomb Raider hakkında her şeyi bulabilirsin.

Nemesis
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000