|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| LiMoNN |
İletim - 15/12/2003 : 16:33:25 YA BENİM Tomb Raider: Angel Of Darkness'DA DAHA ÖNCEKİDE BAŞLARKEN DONUYOR.HİÇ OYNAYAMIYORUM NE YAPACAĞIM? NEDEN DONUYORKİNE? LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNNNNN |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| aslı |
İletim - 24/02/2004 : 13:38:28 mailine attım diğer pilin yerini |
| halilersoy |
İletim - 24/02/2004 : 02:13:42 alıntı: aslı tarafından yazılan:
önce aldığın pilleri ve hava tüpünü elbiseye yerlestırmen lazım sora elbıseyı gıyıp deep sea dive bolumune geliceksını ama heveslenme cunku sora tekrar o denızaltına donuosun
ikinci pilin yerini biliyormusun elbiseye bişiy taktım üzerinde bir tüp ve bir batarya yani pil var ama bir pil takma yeridaha var onun yerini bilmiyorum |
| halilersoy |
İletim - 24/02/2004 : 02:06:54 alıntı: aslı tarafından yazılan:
arklar ben aodu gecen ay bıtırdım ama 2.defa oynuorum cok harıka cunku bı sorunu olan varsa bana danısabılır bye ve ii elenceler
deniz altıdan nasıl çıkıcam tomb raıder 5te |
| aslı |
İletim - 23/02/2004 : 19:55:53 önce aldığın pilleri ve hava tüpünü elbiseye yerlestırmen lazım sora elbıseyı gıyıp deep sea dive bolumune geliceksını ama heveslenme cunku sora tekrar o denızaltına donuosun |
| halilersoy |
İletim - 23/02/2004 : 01:23:08 herkese selamlar tomb raıder 5'te bi deniz altındayım aşçıyı falan da geçtim ve deniz altı elbiseleri var ama lara giymiyor veya birşey eksik .. denizaltıdan nasıl kurtulabilirim bana yardımcı olursanız çok iyi olucak |
|
|
|