|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
superkin |
İletim - 26/08/2005 : 08:40:29 Bellayı geri getirmek istiosanız oyuna başladığınızda hile kutusunun içine (boolProp TestingCheatsEnabled true) yaz. Adamllardan birinin üzerine shifte basarak tıkla.sonra çıkanlardan More ye tıkla.Spawn yazan yer var oraya tıkla.ordan tombstone L and D ye tıkla mezar taşı çıkacak mezar taşına tıkla ordan more ye tıkla add neighbor family ye tıklaordan 1 kere olmazsa iki kere more ye tıkla bella yazıo oraya tıkla(uzun oldu biraz)
Bella Goth ve Sims 2 |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
gulsen |
İletim - 19/11/2006 : 10:36:21 arkadaşlar ben bellayı sims2 de uzaylılar bölümünde gördüm hatta orada başkasıyla evlendirdim |
Sorellina |
İletim - 20/11/2005 : 01:22:41 Eğer Bella Goth un kim olduğunu bilmeyen varsa.... Sims 1 oynadıysan mahallede mezar taşlarıyla dolu bir ev var.Bu ev Bella nın evi.Kocası Mortimer, kızı Cassandra. Sims 2 de Aynı ev var ama Bella kayıp, Mortimer yaşlanmış, Cassandra koskocaman yetişkin bir kız olmuş (çok tatlı bir kız) ve Cassandra nın bir kardeşi olmuş(Alexander)yanlış hatırlamıyorsam.Sims 2 sende yoksa almakta çok geç kaldın çünkü artık hiçbir mağazada kalmamıştır kapış kapış gidiyor.Univercity ek paketi tavsiye ederim çok beğendim. |
superkin |
İletim - 14/11/2005 : 21:04:44 yooooooooooooo the sims 2 den bahsediyorum |
Sorellina |
İletim - 05/11/2005 : 22:27:31 arkadaşlar sims 2 ünivercity den bahsediyor |
happy |
İletim - 30/10/2005 : 14:10:47 yaaa ben sims 1debella falan görmedim.... siz nerede oynuyosunuzzz.......simsleri acaba...... |
|
|
|