AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 Bella Goth ve Sims 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

superkin
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 26/08/2005 :  08:40:29  Bilgileri Göster  superkin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bellayı geri getirmek istiosanız oyuna başladığınızda hile kutusunun içine (boolProp TestingCheatsEnabled true) yaz. Adamllardan birinin üzerine shifte basarak tıkla.sonra çıkanlardan More ye tıkla.Spawn yazan yer var oraya tıkla.ordan tombstone L and D ye tıkla mezar taşı çıkacak mezar taşına tıkla ordan more ye tıkla add neighbor family ye tıklaordan 1 kere olmazsa iki kere more ye tıkla bella yazıo oraya tıkla(uzun oldu biraz)

Bella Goth ve Sims 2

kustum ben bu siteye öğeeek iğrenç site

elifnaz_esk
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 26/08/2005 :  20:47:10  Bilgileri Göster  elifnaz_esk'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
saol zaten bella sız sims olmaz

***elifnaz***
Sayfanın En Üstüne Git

superkin
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 26/08/2005 :  20:57:14  Bilgileri Göster  superkin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oldumu bari

Sayfanın En Üstüne Git

crazy_girl
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 26/08/2005 :  21:00:13  Bilgileri Göster  crazy_girl'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bunları ewin içindemi yapıcaz yoksa mahallelerindemi
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 26/08/2005 :  21:05:45  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Farketmiyo galiba.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

superkin
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 26/08/2005 :  21:19:26  Bilgileri Göster  superkin'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evin içinde veya bahçede

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000