AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Sims
 The Sims 3 Grim Reaper

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
aybüke İletim - 11/09/2010 : 17:45:43
Hımm.. Oldukça gecikmiş bir konu olmasına rağmen paylaşmadan edemeyeceğim. The Sims 3 çıktığından beri anlaşılan çoğu kullanıcının bilgisayarı kaldırmıyor ki üzerine pek de yeni konu açılmamış bunca zaman. Kendi adıma çok fazla oynanabildiğini söyleyemeyeceğim ancak, o nasıl bir azimdir ki bu kadar yavaş bir oyunda yüklediğim hafta Grim Reaper'dan çocuk yapmayı başardım arkadaşlar. Evet ben bunu yaptım. Hayaletlerden de çocuk yapılabiliyoruz ancak çok da bi atraksiyonu yok ne yazık ki..
Grim Reaper'dan illa bir çocuğum olsun, hilkat garibesiyle oynanayım diyorsanız oyunun ana hilesi olan ''testingcheatsenabled true'' yazısını konsola HENÜZ AİLE SEÇMEMİŞKEN main menü üzerinden giriyoruz. Bunun aile seçmeden girmenin getirisi lifetime points'in de hileyle yükseltilebilecek olmasıdır. Böylece potansiyel anne sim'iniz tanışma aşamasında daha uyumlu bir insan olacak, ve Grim Reaper'ın kişisel özelliklerini daha çabuk keşfedecek ki bu da size oldukça zaman kazandıracak.
Hilenin düzgün çalıştığından emin olduktan sonra mahalle üzerinde herhangi birilerini(ya da aileden) shift'e basılı tutarak tıklayıp yaşlandırıyoruz, ve son yaşlandırmada da ölüyor. Televizyonu, müzik setini açık bırakmış olmamız gerekiyor ama Grim Reaper'ın ev içinde kendi kafasına göre gezmesi ve eşyalara olan tepkisi sanırım kişiliğiyle alakalı çünkü değişkenlik gösterebiliyor. Her sim öldüğünde çıkıp ruhu alıyor ve duman olup kaybolmadan önce tıklanabilir durumda oluyor ve her seferinde çok az kalıyor evde. Yakın arkadaş olduktan sonra uzuyor tabi bu süre. Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta; her sim öldüğünde aynı Grim Reaper'ın gelmiyor olması. Aynı isme, sese ve görüntüye sahip birden fazla korkunç sevgilinizin olması akıl karışıklığına neden olabiliyor çoğu zaman.
Umarım reel yaşamda şansınız daha yaver gider.. :)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
aybüke İletim - 11/09/2010 : 20:11:16
Asdsjfrdf kesinlikle :D
CrAzY_IVAN İletim - 11/09/2010 : 19:27:18
"I see dead people!" deseler çok manidar olurmuş ahahah. :D
aybüke İletim - 11/09/2010 : 19:04:27
Tırpanı bilmiyorum ama kasarım belki çıkar belli mi olur.. Yalnız bir simin diğerine yaptığını gördüğüm en büyük gaddarlık; toddler çocukların elinden zorla şekerlerini alıp mahalleyi ayağa kaldırmak oldu.

O değil de şey çok ilginç. Mezarlıkta iki hayalet birbirine denk geliyor yürürken. Kişilik özelliklerinde ödleklik varsa bayılıyorlar.
CrAzY_IVAN İletim - 11/09/2010 : 18:55:13
Ahaha olaya bak. Ama Reaper'ın oğlu bile olsa, dan diye yere mi bırakılır ufacık bebek yahu ahaha. :D Sims epey coşmuş takip etmeyeli. Oyuncak olarak ufak ufak tırpanlar da var mı bari? :D
aybüke İletim - 11/09/2010 : 18:45:30
http://www.youtube.com/watch?v=00hamwcHP3k babaya çekmiş suratsız :D

0.03 Snitz Forums 2000