|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sims_crazy |
İletim - 03/01/2007 : 12:34:42 Arkadaşlar Bella Goth'u Bulan Var mı?
ya Bella Goth ü bulan varmıı çok uğraştımm bulamadım oyunun amaçlarından biriymiş buu????bulan varsa lütfen baksın  |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
_seda_ |
İletim - 05/04/2009 : 22:56:50 ay o sürekli örgü ören a bile detirttirmeyen gıcık kadın omuyduu ben alışveriş yaparken karşıma çıktı ama adına bile bakamadım sürekli azar işiittim en sonunda sinirimden mağazayı terk ettim |
wise_girl |
İletim - 04/02/2007 : 00:03:04 Strangetowndaki herhangi bir evden geçiyor olmalı bendende geçiyodu ama strangetowndamıydı pleasantview demiydi yoksa diğerindenmiydi unuttum oynamaya oynamaya... |
sims_crazy |
İletim - 03/02/2007 : 22:32:05 hangi evin önünden geçtiki |
aybüke |
İletim - 15/01/2007 : 20:11:45 Telefonda servislerde matchmaker (ya da ona benzer) diye bir seçenek war, çingene kadını çağırır. ''Ask blind date'' miydi neydi, öyle bir seçenek var, tıkla. Yüklü bir bahşişten sonra kadın sihirli küresini karıştırıyor ve sanin fevkalade münasip kısmetini damdan atar gibi yere düşürüyor. Kırmızı elbisesi yoksa ''Ask to leave'' de çıktığın kişiye, ki gitsin (Yoksa işler sarpa sarıyor, bütün şehrin kadınlarını bu şekilde düşman etmiştim kendime ben).Bir tane daha iste kadından, çıkana kadar devam et (O sırada çıktığını unutma ama:D) Bu şekilde Bella Goth'ü bulabilirsin. Bu bahsettiğim falcı NİGHTLİFE versiyonu için geçerli. Bella Goth'ü bulmanın bir yolu daha var. Daha önce de söylediğim gibi Strangetown'daki evimin önünden sürekli geçiyor. Oradan da ulaşabilirsin ama hiç biri için garanti veremem, belki de benim şansımdı (Hoş pek de şans denemez, hırs yaptım resmen.) Bir de oyun kasıyorsa, evlenme sakın o kadınla, hele de ''Aman yanında terapist, sinirli kadın (..ki bu kadın konuşmak için yanına gittiğinizde bağırıp çağıran, kafanıza çanta vuran cadının ta kendisidir.) azrail gelsin..'' fln deme, silip tekrar yüklemek zorunda kalırsın. |
sims_crazy |
İletim - 15/01/2007 : 16:22:05 sen bana tarif edermiisn şimdi ben nasıl bulucam ? |
|
|
|