|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Tom_Marvoldo_Riddle |
İletim - 19/08/2006 : 18:37:50 Arkadaslar lutfen bana The sims Deluxe Edition in tüm sifrelerini yazabilir misiniz???sadece para sifresini biliyorum.Bi de bazen eve palyacolar gelio.Onlari nasil yollayabilirim?? Yardim ederseniz cok sevinirim |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
denişik |
İletim - 29/11/2008 : 09:17:57 visitor_control şifresi çalışmıyor:( |
Jonquil1 |
İletim - 21/08/2006 : 20:40:09 SIMS DELUXE EDITION
Oyun sırasında ctrl+shift+C tuşlarına basın ve aşağıdaki kodlardan istediğinizi girin:
klapaucius -1000 Simoleons rosebud -1000 Simoleons hist_add - Yeni aile tarihi ekler write_destlist -Yeni bir yol bulunduğunda AllRoutes.txt dosyasına kaydeder import -İstenilen FAM dosyasını alır ve yükler house -İstenilen evi yükler crash -Oyunu çökertir water_tool -Su hendeği ve su akıntısı oluşturur edit_char -Karakter modu oluşturur interests -Sim karakterinizin kişilik ve ilgi alanını gösterir draw_origins -Her karakterin çıktığı yeri gösterir. sim_log end -Sim logunu bitirir map_edit on/off - Haritayı gösterir, aç/kapat move_objects on -Nesneleri hareketlendirir quit - Oyunu bırak autonomy <1-100> - Serbest düşünme seviyesini ayarlar sim_speed <-1000-1000> -Oyunun hızını ayarlar bubble_tweak -Düşünme balonları tile_info on -Gerekli bilgileri gösterir tile_info off -Bilgi gösteren konsolu kapatır visitor_control -Ziyaretçileri kontrol eder music -Müzik
yeterlimi? |
|
|
|