Arkadaslar lutfen bana The sims Deluxe Edition in tüm sifrelerini yazabilir misiniz???sadece para sifresini biliyorum.Bi de bazen eve palyacolar gelio.Onlari nasil yollayabilirim??Yardim ederseniz cok sevinirim
Ikisinden biri digerinin elinde olecek...Cünkü biri hayatini sürdürürken öbürü yasayamaz.Ama kim ölecek??Harry mi Voldemort mu??
Oyun sırasında ctrl+shift+C tuşlarına basın ve aşağıdaki kodlardan istediğinizi girin:
klapaucius -1000 Simoleons rosebud -1000 Simoleons hist_add - Yeni aile tarihi ekler write_destlist -Yeni bir yol bulunduğunda AllRoutes.txt dosyasına kaydeder import -İstenilen FAM dosyasını alır ve yükler house -İstenilen evi yükler crash -Oyunu çökertir water_tool -Su hendeği ve su akıntısı oluşturur edit_char -Karakter modu oluşturur interests -Sim karakterinizin kişilik ve ilgi alanını gösterir draw_origins -Her karakterin çıktığı yeri gösterir. sim_log end -Sim logunu bitirir map_edit on/off - Haritayı gösterir, aç/kapat move_objects on -Nesneleri hareketlendirir quit - Oyunu bırak autonomy <1-100> - Serbest düşünme seviyesini ayarlar sim_speed <-1000-1000> -Oyunun hızını ayarlar bubble_tweak -Düşünme balonları tile_info on -Gerekli bilgileri gösterir tile_info off -Bilgi gösteren konsolu kapatır visitor_control -Ziyaretçileri kontrol eder music -Müzik