|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
elifim |
İletim - 24/06/2006 : 02:42:34 eğer buraya koyduum resimleri görebilseydiniz çok daha ii olurdu ama malesef koymayı beceremedim nese dün gece taramalı tüfek we bıçak download ettim ya ben yangın çıkartarak boğarak çok adam öldürdüm (tabii simsde :) ) çok eğlenceliydi ama inanın taramalı tüfekle fln öldürmek daha eğlenceli yaaa hele elinde bıçakla adamın üstüne atlayıp bıçaklaması yokmuydu tabii bunları yaparken dehşete kapıldım ama hayallerimden biri daha gerçekleşmiş oldu ha o görüntüleri görmek isterseniz eğer benim msn e girin resimleri spaceime koydum bakarsınız haberiniz olsun ha bu arada simsde adam öldürmek gerçekten çok eğlenceli yeni yöntemler bulan warsa sölesin
PS:sadist fln deilim gece_yildiz@hotmail.com |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
wise_girl |
İletim - 08/10/2006 : 08:52:22 ama elifim şey bu senin dediin winzip paralıymış ama orda öle yazıo... |
elifim |
İletim - 08/10/2006 : 00:15:53 http://www.hemenpaylas.com/download/1793953/wrar351tr.exe.html bu winrarın bak winrarı yükle bilgisayarına sonra netten indirdiin skn mi object mi neyse o dosyaya sağ tıkla "dosyaları çıkart" de sonra da resimdeki talimatkarı uygula eğer yüklemee çalıstıın şey bi objeyse sims/gamedata/objectse skinse sims/gamedata/skinsse yollaa
ayrıca dosyanın uzantısına nerden baktıın da resimde var |
wise_girl |
İletim - 07/10/2006 : 23:52:58 winzip ne kii winzip varsa nerdedir |
elifim |
İletim - 07/10/2006 : 23:27:06 alıntı: wise_girl tarafından yazılan:
yaa bu yukarıda verdiin sitelerdeki şeyler hep sıkıştırılmış klasörde nasıl oyuna eklicemizide yazsana...İndirdim ama öle duruoo lütfen cevap yaz yaa yoksa çatlicaam...
sende winzip var dimi? o dosyayı sağ tıklıcaksın extraxt to yu tıklıcaksın sonra dosyanın türüne göre yerini bulucaksın mesela iff ise uzantısı objectslere skn ise skin lere yollıcaksın al sana bir de resim http://www.resimload.com/141223/48r_123.JPG
eğer seninki winrar ise "dosyaları çıkart..." diceksin sağ tıklayıp gene yukarda olduu gibi dosyanın yollanması gereken yeri bulup işi halletceksin
haa bişi daha bu sims hot date oynayanlara; netten indirdiğiniz skinlerin hepsi gamedata/skins lere gitmeyebilir mesela yüklediğiniz skin; high fasion,lingerie,formal,winter gibi satın alınabilir bir skinse bu "sims/ExpansionShared/skinsbuy" klasörüne yollanır. |
wise_girl |
İletim - 07/10/2006 : 19:45:12 yaa bu yukarıda verdiin sitelerdeki şeyler hep sıkıştırılmış klasörde nasıl oyuna eklicemizide yazsana...İndirdim ama öle duruoo lütfen cevap yaz yaa yoksa çatlicaam... |
|
|
|