|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| _GaNdAlF_ |
İletim - 16/09/2005 : 20:34:00 1)Araba sayısı arttırılmalı. 2)Daha fazla ada olmalı ve adalardan biri karla kaplı olmalı ve yağmur değil kar yağmalı.Ve karlı adadaki dağlardan birine çıkıp ateş edersek bomba koyarsak çığ düşmeli. 3)Trafik polisleri olmalı. 4)Şehirlerdeki trafik daha yoğun olmalı.Yollar boş olmamalı. 5)Polis binasının içine girilebildiği gibi itfaiye ve hastenenin içinede girilmeli. 6)Sadece arabalar değil evlerde yanmalı ve itfaiye gelip söndürmeli. 7)Arabaların benzinleri bitmeli. 8)Arabalar kirlenmeli ve yıkatılmalı. 9)Bankalar olmalı ve bankaları soyabilmeliyiz.Bankalardan kredi almalı ve onu ödemediğimizde peşimize bankanın adamları düşmeli. 10)Deniz araçları çoğalmalı büyük gemileri kullanabilmeliyiz. 11)Şehirler arası gemi kalkmalı o gemilerle parada ödeyerek diğer adalara gidebilmeliyiz. 12)JetSki olmalı.(deniz motorsikleti) 13)Bazı binalar yıkılmalı bomba veya dozerler ve zamanla tekrar inşa edilmeli. 15)Barda istediğimiz zaman içki içebilmeliyiz. 16)Arabayla bir yerlere çarparsak örneğin duvarlara hasar almalı. 17)Balık tutabilmeliyiz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Bunların hepsinin olması imkansız gibi bişey. Sizce başka neler eklenmeli. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| _GaNdAlF_ |
İletim - 27/10/2005 : 17:46:32 Şehirdeki baraj yani yeni oyundada baraj olursa ona roket atarak hasar versek sular çıkmaya başlasa sorada yıkılsa.Bu olaydan bir kaç gün sonrada baraj tekrar inşa edilse ne güzel olurdu.Şehri su bascak sonra düzelcek:))) |
| |KRONDOR| |
İletim - 23/10/2005 : 15:10:04 Conan742, düzeysiz mesajından dolayı üyeliğin kilitlenmiştir. |
| arsat |
İletim - 23/10/2005 : 14:49:00 iyi fikir abi |
| Conan742 |
İletim - 23/10/2005 : 14:36:51 İçerik Silindi! |
| umit_karan |
İletim - 23/10/2005 : 11:22:12 bence hepinizin söylediği şeyler saçma değil .... bence çok güzel fikirler ... böyle şeyle olsa ne kadar güzel olurduu yaa... ben arkadaşlara katılıyom bence çok güzel..... |
|
|
|