AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Yeni GTA Oyunu Çıkarsa Sizce Neler Eklenmeli???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 16/09/2005 :  20:34:00  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
1)Araba sayısı arttırılmalı.
2)Daha fazla ada olmalı ve adalardan biri karla kaplı olmalı ve yağmur değil kar yağmalı.Ve karlı adadaki dağlardan birine çıkıp ateş edersek bomba koyarsak çığ düşmeli.
3)Trafik polisleri olmalı.
4)Şehirlerdeki trafik daha yoğun olmalı.Yollar boş olmamalı.
5)Polis binasının içine girilebildiği gibi itfaiye ve hastenenin içinede girilmeli.
6)Sadece arabalar değil evlerde yanmalı ve itfaiye gelip söndürmeli.
7)Arabaların benzinleri bitmeli.
8)Arabalar kirlenmeli ve yıkatılmalı.
9)Bankalar olmalı ve bankaları soyabilmeliyiz.Bankalardan kredi almalı ve onu ödemediğimizde peşimize bankanın adamları düşmeli.
10)Deniz araçları çoğalmalı büyük gemileri kullanabilmeliyiz.
11)Şehirler arası gemi kalkmalı o gemilerle parada ödeyerek diğer adalara gidebilmeliyiz.
12)JetSki olmalı.(deniz motorsikleti)
13)Bazı binalar yıkılmalı bomba veya dozerler ve zamanla tekrar inşa edilmeli.
15)Barda istediğimiz zaman içki içebilmeliyiz.
16)Arabayla bir yerlere çarparsak örneğin duvarlara hasar almalı.
17)Balık tutabilmeliyiz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Bunların hepsinin olması imkansız gibi bişey.
Sizce başka neler eklenmeli.

Üyelik Tarihi 02/07/2005

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 16/09/2005 :  22:35:51  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha enteresan objelere sahip olabiliriz(Postal bu konuda bayaa ii bir örnek..), ortalıkta hayvanlar dolaşabilir bunlar insanlara saldırabilir, kilise, cami olabilir hatta böle hristiyan müslüman çatışması falan olabilir, terörist saldırılar olabilir... Heralde güsel bunlar??

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/09/2005 :  01:08:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gandalf, söylediklerinin çoğu güzel; ancak ben birkaç tanesine takıldım. Elektriklerin kesilmesi gerektiğini söylüyorsun da, yabancı ülkelerde bizde olduğu gibi sık sık elektrik kesintisi yaşanmıyor. Hatta birkaç sene önce, sanırım Amerika'da yaşanan yaklaşık beş dakikalık bir elektrik kesintisi kıyamet etkisi yaratmıştı halkta :) Bu yüzden adamların aklına böyle bir şey geleceğini sanmıyorum. Muhtemelen elektriklerin kesilme gibi bir ihtimalin olduğunu bile bilmiyorlardır :) Diğer konu da balık tutma olayı. Sorması ayıp ne yapcaksın balık tutup? Kedilere mi vereceksin? :)

M@D_PuNiShEr, senin öneriler biraz abartılı kaçmış. Tamam, Hıristiyan Müslüman çatışması Postal 2'de oluyordu, ama oyunun yapımcıları zaten "deli" olduğundan böyle bir atraksiyon koymaları doğal. Ancak Rockstar Games çalışanlarının o kadar deli olacağını sanmıyorum :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 17/09/2005 :  11:32:45  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam elektriklerin kesilmesi dediğin gibi olamaz onu sildim.Balık tutmak iyi olurdu mesela hiç paramız yoksa balık tutup tutduğumuz balıkları yiyebilirdik.
Satın aldığımız evlerin bazılarında playsation var ve oynayabiliyoruz.Evimizdeki(oyundaki) televizyondanda televizyon izleyebilsek yada müzik setinden araba radyolarında çalan müzikleri dinleyebilsek güzel olurdu.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

cihan1990
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/09/2005 :  13:35:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kız arkadaşını kendi evine çağıra bilmelisin.cep telefonunu kullana bilmelisin.7/24 den alış-veriş yapıp evinde kendi yemeğini hazırlamalısın.[bir de oyundaki silahlarda değişiklik yapılması gerek yani silahçıdan silah alıyosun ama adam o silahları neresine koyuyo anlamıyorum ben ce satın alınan silahlar evlere konulmalı oradan cj en fazla 2-3 tanesini yanına almalı.]ayrıca fast-food dükkanlarında ayakta değil oturarak yemek yenmeli.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 17/09/2005 :  13:56:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, biraz abartmıyor musunuz? Oldu olacak karakterimiz evde toz alıp bulaşıkları da yıkasın... GTA bir yaşam simülasyonu değil. Bu kadar şey beklemeyin oyundan.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000