|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Lord_vampir |
İletim - 14/06/2005 : 19:59:28 GTA SAN ANDREASTA İLK 25 BÖLÜMÜ BİTİRENLER BURAYA DEDİM.ÇÜNKÜ ŞEHİR DEĞİŞTİRİYORUZ.ŞİMDİ HADİ BU KONUYU GEÇEYİM DEMEYİN ÇÜNKÜ BOMBA GELİYOR!!!!!!!!!!!!!
GTA SAN ANDREASTA İLK 25 BÖLÜMÜ GEÇTİĞİNİZDE VE KARŞI ADAYA GİTTİĞİNİZDE ORADA İLK ÖNCE SANA BİR İŞARET GÖSTERİYOR VE DİYORKİ; -ARTIK İSTEDİĞN ÇETEYLE İŞBİRLİĞİ ,HIRSIZLIK ,GASPÇILIK VE KAÇAKÇILIK YAPABİLİRSİN.
BU SÖZDEN SONRA WELCOME TO .............. DİYOR VE EKRANIN SAĞ ALT KÖŞESİNDE GELDİĞİN BÖLGE YAZIYOR (BUNU BİLİYORSUNUZDUR MUHAKKAK.).BEN BİR ÇETEYLE İŞBİRLİĞİ YAPTIM VE EN AZ 15 TANE EV SOYDUM VE TAM 26 KEZ KAÇAKÇILIK YAPTIM.SİZİNDE YAPMANIZI İSTERİM. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| JUUAN |
İletim - 11/08/2005 : 15:51:49 abi cok guzel ben yaptım super bır sey sanandreas cıktıgından berı bunu arıyodum kardes |
| djocny |
İletim - 11/08/2005 : 13:49:43 ben 3.adayım istersen save gönderirim |
| lord_alex |
İletim - 10/08/2005 : 23:10:44 ya beyler bana su ilk 25 bolumun bitmiş halinin save dosyasını bana gonderirmisiniz.. D:\Belgelerim\GTA San Andreas User Files ..dosyasında kayıtlıdır.... |
| Erci-e@Hanzo |
İletim - 08/08/2005 : 22:56:50 Arkadaşım söölemişsinde o gasp çılık çeteyle işbirliği falan onları los santos dada yapabiliyorsun yaws los santos da tam kıyıda bir tane çete evi var bişldiğim kadar orada görev alıyosun . |
| carl |
İletim - 08/08/2005 : 20:07:31 Oyun Sitesi \ FORUM die bi bölüm var sitede bu sayfada,orda ayarlar a gircen ordan değiştircen |
|
|
|