AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA SAN ANDREASTA İLK 25 BÖLÜMÜ BİTİRENLER BURAYA!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 14/06/2005 :  19:59:28  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA SAN ANDREASTA İLK 25 BÖLÜMÜ BİTİRENLER BURAYA DEDİM.ÇÜNKÜ ŞEHİR DEĞİŞTİRİYORUZ.ŞİMDİ HADİ BU KONUYU GEÇEYİM DEMEYİN ÇÜNKÜ BOMBA GELİYOR!!!!!!!!!!!!!

GTA SAN ANDREASTA İLK 25 BÖLÜMÜ GEÇTİĞİNİZDE VE KARŞI ADAYA GİTTİĞİNİZDE ORADA İLK ÖNCE SANA BİR İŞARET GÖSTERİYOR VE DİYORKİ;
-ARTIK İSTEDİĞN ÇETEYLE İŞBİRLİĞİ ,HIRSIZLIK ,GASPÇILIK VE KAÇAKÇILIK YAPABİLİRSİN.

BU SÖZDEN SONRA WELCOME TO .............. DİYOR VE EKRANIN SAĞ ALT KÖŞESİNDE GELDİĞİN BÖLGE YAZIYOR (BUNU BİLİYORSUNUZDUR MUHAKKAK.).BEN BİR ÇETEYLE İŞBİRLİĞİ YAPTIM VE EN AZ 15 TANE EV SOYDUM VE TAM 26 KEZ KAÇAKÇILIK YAPTIM.SİZİNDE YAPMANIZI İSTERİM.

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 26/06/2005 :  18:05:33  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl yapıosun işbirliği yaw?

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Daybreak
Üye

Bermuda
İleti 14

İletim - 27/06/2005 :  21:03:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
usta konuyu açmışsın bir de nasıl işbirliği yapılacağını anlatırsan çok makbule geçer.
Sayfanın En Üstüne Git

M@D_PuNiShEr
Üye

Turkey
İleti 39

İletim - 27/06/2005 :  22:07:28  Bilgileri Göster  M@D_PuNiShEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hakkaten yani ha.. Hadi bi cewap yaz annem

EN BÜYÜK CİMBOM!!! ZATEN BAŞKA TAKIM MI WAR!!!
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 28/06/2005 :  18:15:09  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ben 25 bölüm yaptımmı bilmiom ama hani şu polisler seni yakalıyıp kasabaya getiriyolar ya o bölümü ve kasabalardaki bütün bölümleri geçtim ben de onu yapabilirmiyim yapabilirsem nasıl oluyo yazsana

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git

bjks
Üye

Turkey
İleti 203

İletim - 28/06/2005 :  18:20:55  Bilgileri Göster  bjks'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar az önce baktım 35 bölüm yapmışım şu çete işini bi anlatsan artık

server:olympia
ır:karus
job:magician
LvL:60
clan:yok :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: