AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta:San Andreas Acil Yardım Gerekiyo

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Alparslan Geyik İletim - 14/06/2005 : 11:47:46
Gta:San Andreas bilirsiniz ayın 7'sinde çıktı.Ben hemen bir tane edindim.Sizinde edinmenizi öneririm.İçinizde oynayanınız varsa lütfen yardım etsin.Hani şu Sweet'in bir arabalı görevi
var ya bir garaja gidiyoruz orda arabaya bakım yaptırıyoz.Sonra bir yere daha gidiyoz orda arabanın hünerlerini sergiliyoz,işte o bölüm.Bölümün adı Cesar Vialpando.Nasıl geçebilirim?Lütfen yardım edin.Bileniniz varsa lütfen cevap versin yada geçen varsa Save'ini yollasın.E-mail adresim:alpgeyik@mynet.com Tam çözümlere baktım ordan bişey anlamadım.Please,Please
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
djocny İletim - 17/07/2005 : 19:14:10
alparslangeyik arabayı yapınca gittiğin yerde altta oklar geçiyo onları num lock tuşlarına basarak [hangi yöndeyse] geçicen bi kezde caps lock a basınca araba havaya kalkıyo dediğin görev oysa
McFurkan İletim - 13/07/2005 : 21:35:19
7 CD
6 CD
1 DVD
Illegal CD alırsanız değişim gösteriyor.
Orjinal CDLER; 5 (İsviçrede)
cemoooooo İletim - 13/07/2005 : 11:52:58
abi bu gta san andres kaç cd li ya
ssertug İletim - 10/07/2005 : 04:52:14
arkadaşlar bende geforce2 mx 400 ekran kartı var oyun çalışıyor fakat haliyle yavaş. oyun ayarlarını düşürmek için display settingse girip advanced i tıklayınca gta_sa.exe dosyası hata mesajı veriyor. bilgisi olan arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim. (ayrıca nvidia sitesinden son driverları yükledim. Bir de bu ekran kartına çok yakın bi kart var arkadaşımda mx 440 onda düşük ayarlarla olsa da gayet çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
Lord_vampir İletim - 15/06/2005 : 20:02:07
o zaman 26. bölümü diyorsun sen

0.03 Snitz Forums 2000