AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta:San Andreas Acil Yardım Gerekiyo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Alparslan Geyik
Üye

İleti 20

İletim - 14/06/2005 :  11:47:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gta:San Andreas bilirsiniz ayın 7'sinde çıktı.Ben hemen bir tane edindim.Sizinde edinmenizi öneririm.İçinizde oynayanınız varsa lütfen yardım etsin.Hani şu Sweet'in bir arabalı görevi
var ya bir garaja gidiyoruz orda arabaya bakım yaptırıyoz.Sonra bir yere daha gidiyoz orda arabanın hünerlerini sergiliyoz,işte o bölüm.Bölümün adı Cesar Vialpando.Nasıl geçebilirim?Lütfen yardım edin.Bileniniz varsa lütfen cevap versin yada geçen varsa Save'ini yollasın.E-mail adresim:alpgeyik@mynet.com Tam çözümlere baktım ordan bişey anlamadım.Please,Please

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 14/06/2005 :  15:18:14  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun türkçesini indir millet öyle çözüyo oyunu istersen göndereyim sana,açıkcası san andreas hakkında malumatım yok,ama istersen türkçe paketini gönderebilirim.Habuarada linkini unuttum....................

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 14/06/2005 :  16:03:18  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha iyisi siz onun linkini verseniz de herkes (ben :) ) yararlansa...
Sayfanın En Üstüne Git

Alparslan Geyik
Üye

İleti 20

İletim - 14/06/2005 :  19:05:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Erci-e@Hanzo'ya:
Bildiğime göre oyun yeni çıktığı için türkçe yamasını yapmaları uzun sürücektir.Bir zahmet gönderirsen çok sevinirim.E-mail adresimi konunun girişinde yazmıştım ama yine yazıyım:alpgeyik@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 14/06/2005 :  19:47:00  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sen 26. bölümümü yoksa 47.bölümümü diyorsun bana ilet.
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 14/06/2005 :  19:51:59  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İsteyenler h_a_n_z_o252@mynet.com'a ileti atsın sanandreasın türkçesini istiyorum diye ben ona gönderirim.......

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000