|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| eXpert |
İletim - 03/04/2005 : 16:32:32 Bunu daha önce de fark etmiştim ancak üye olmadığım için yazamamıştım, GTA III:Vice City'nin hilelerinde chasestat a açıklama getirilmemiş.Ben getireyim dedim,
bu şifre,son medya puanınızı geçtiğinizde,ekranda medya puanınızı ve skorunuzu gösterir.her skorunuzda geçmenizi istediği skoru verir ve onları geçtiğinizde skorunuz sabitlenir ancak size verdiği skor+3 ise medya puanınız,size verdiği sen son skoru gösterir istatistiklerde.Skorların karşılıklarını,nerede kaçıncı sayfada çıktığınızı gösterir ama dediğim gibi son skorunuzu geçince... |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| eXpert |
İletim - 04/04/2005 : 14:18:22 AIRSHIP şifresini göremedim.bu gemiyi uçurmuyor ama manevralar ve hızlanma çok kolay yatlarda falan.çok eğlenceli...
saygılar.. |
| |KRONDOR| |
İletim - 04/04/2005 : 01:15:00 Tamam, şimdi anlaşıldı  |
| eXpert |
İletim - 04/04/2005 : 00:52:23 Şincik,şöle oluyor :D Vice City şifrelerine girdiğimizde chasestat şifresinin karşısına ? konmuş.Ben de diyorum ki,bu şifreyi yazdığıktan sonra,YAPABİLDİĞİNİZ EN YÜKSEK MEDYA PUANINI GEÇİNCE ekranda,medya puanınız beliriyor.
amma da uzatmışım haa |
| |KRONDOR| |
İletim - 03/04/2005 : 22:33:44 Bu yazdıklarını kısace açıklayabilir misin? Ne işe yaradığını anlayabilmiş değilim çünkü :) |
|
|
|