AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Vice City Hile Kodları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 03/04/2005 :  16:32:32  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunu daha önce de fark etmiştim ancak üye olmadığım için yazamamıştım,
GTA III:Vice City'nin hilelerinde chasestat a açıklama getirilmemiş.Ben getireyim dedim,

bu şifre,son medya puanınızı geçtiğinizde,ekranda medya puanınızı ve skorunuzu gösterir.her skorunuzda geçmenizi istediği skoru verir ve onları geçtiğinizde skorunuz sabitlenir ancak size verdiği skor+3 ise medya puanınız,size verdiği sen son skoru gösterir istatistiklerde.Skorların karşılıklarını,nerede kaçıncı sayfada çıktığınızı gösterir ama dediğim gibi son skorunuzu geçince...

Ne kadar çok bilirsen bil,bilgin,karşıdakinin anlayabildiği kadardır.

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 03/04/2005 :  22:33:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu yazdıklarını kısace açıklayabilir misin? Ne işe yaradığını anlayabilmiş değilim çünkü :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 04/04/2005 :  00:52:23  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şincik,şöle oluyor :D
Vice City şifrelerine girdiğimizde chasestat şifresinin karşısına ? konmuş.Ben de diyorum ki,bu şifreyi yazdığıktan sonra,YAPABİLDİĞİNİZ EN YÜKSEK MEDYA PUANINI GEÇİNCE ekranda,medya puanınız beliriyor.

amma da uzatmışım haa

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 04/04/2005 :  01:15:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam, şimdi anlaşıldı

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

eXpert
Üye

Turkey
İleti 158

İletim - 04/04/2005 :  14:18:22  Bilgileri Göster  eXpert için bir ICQ İletisi Gönder  eXpert'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  eXpert için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
AIRSHIP şifresini göremedim.bu gemiyi uçurmuyor ama manevralar ve hızlanma çok kolay yatlarda falan.çok eğlenceli...

saygılar..

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000