AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Vice City'de yapmadığım neler var???

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
burakyagcigs İletim - 14/10/2004 : 16:10:45
Daha oyunun %50'sini falan bitirmiş görünüyorum. Ama Lance ve Sonny'yi öldürünce oyun bitti. Gizli görev, taksi, itfaiye gibi ıvır zıvır görevleri yapmadım onun hariricinde görev yada satın alınıcak neler var??? Lüften yardım edin...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
skull man İletim - 29/10/2004 : 18:20:38
abi çatılarda başka evler var mı motorcunun karşısında buldum ben ayrıca lance ve sony yi öldürdüm ama p görevi açıldı onuda yaptım ben24 gizli pakette kaldım abi çoooook zor yaa şu stadyumun 20 00 se açıldığını söylemeniz iyi oldu bilmiyordum ben hep internet cafede oynadığımdan oyunu 3 tekrar yaptım sonuncusunda sonny ve lance yi öldürdüm ama yine kayıtlı oyun silindi şimdide başımıza difriz olayı çıktı e hadi hayırlısı
vanhelsing İletim - 26/10/2004 : 00:21:52
şu haritaları veren arkadaştan allah razı olsun çok işime yarayacak teşekkürler dostum
vanhelsing İletim - 26/10/2004 : 00:19:46
ben oyunun %78 ini bitirdim ama birtürlü polepositionclubu işlerini çıkaramadım. bunun dışında size tavsiyelerim gizli paketleri bulun ki ben 92 de kaldım,tüm rampage görevlerini yapın ben hepsini yaptım,polis görevi gibi ıvır zıvırları yapın,saat tam 20.00 olunca stadyum varya o açılıyor ve görv yapıorsunuz üç görev var onları yapın,helikopterlerle şehirde bazı yerlerde pembe noktalarda geziyorsunuz onları yapın ve araba galerisi işlerinin hepsini yapın. küçük araba ve uçaklarla görev veriliyor onlar ve pizza boy görevi bunun için süreyi durdurma hilesini kullandım ancaa hallettim.anlıcanız ben bunun gibi bir sürü halt yaptım ama hala %78 de kaldım bir gün belki!!! oyunun %100 ünü bitiririm arkadşlar kolay gelsin....
erkcare İletim - 15/10/2004 : 22:04:14
1.adada polıs karakolunun oradakı yolların bırlesımının oradakı yesıllık alanda duvar dıbınde pcj motor gorevı var. 4 tane helıkopter gorevı var. 3 tane statta gorevın var saat 20.00 dan sonra acılıyo kapıları 3.adada motor ve jeep gorevı var bır tane 1.adada alışverış merkezının yanında otoparkın en ustumde ucak yarısı var. 1.adada sahılde araba yarısı var, 3.adada hava alanında helıkopter gorevı var. 15 tane dukkan soyman gerekıyor. 36 tane rampa gorevı var. 35 tane kurukafa gorevı var.
burakyagcigs İletim - 15/10/2004 : 16:09:45
100 gizli paketin haritası var yaaa. Bu adreste bulabilirsin...
http://www.geocities.com/zincirr/gta/gta.html

0.03 Snitz Forums 2000