AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Vice City'de yapmadığım neler var???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

burakyagcigs
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 14/10/2004 :  16:10:45  Bilgileri Göster  burakyagcigs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha oyunun %50'sini falan bitirmiş görünüyorum. Ama Lance ve Sonny'yi öldürünce oyun bitti. Gizli görev, taksi, itfaiye gibi ıvır zıvır görevleri yapmadım onun hariricinde görev yada satın alınıcak neler var??? Lüften yardım edin...

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 15/10/2004 :  10:40:05  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya oyun benı hasta etti bana da aynısı oldu ben 4 defa oynadım oyunu ve hala %50 yi geçemdim. okadar çabaladık ama bi yolu var %100 yapmanın. ben arabayı 2 teker üstünde bile sürdüm yine de bisey olmadı. ya tam olarak bıtırmek çok zor oyunu. 100 tane gizli paketin hepsini bulacaksın da ohoo... ben sadece 23 tane bulabıldım

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

burakyagcigs
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 15/10/2004 :  16:09:45  Bilgileri Göster  burakyagcigs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
100 gizli paketin haritası var yaaa. Bu adreste bulabilirsin...
http://www.geocities.com/zincirr/gta/gta.html
Sayfanın En Üstüne Git

erkcare
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 15/10/2004 :  22:04:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1.adada polıs karakolunun oradakı yolların bırlesımının oradakı yesıllık alanda duvar dıbınde pcj motor gorevı var. 4 tane helıkopter gorevı var. 3 tane statta gorevın var saat 20.00 dan sonra acılıyo kapıları 3.adada motor ve jeep gorevı var bır tane 1.adada alışverış merkezının yanında otoparkın en ustumde ucak yarısı var. 1.adada sahılde araba yarısı var, 3.adada hava alanında helıkopter gorevı var. 15 tane dukkan soyman gerekıyor. 36 tane rampa gorevı var. 35 tane kurukafa gorevı var.

erkcare
Sayfanın En Üstüne Git

vanhelsing
Üye

Russia
İleti 19

İletim - 26/10/2004 :  00:19:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben oyunun %78 ini bitirdim ama birtürlü polepositionclubu işlerini çıkaramadım. bunun dışında size tavsiyelerim gizli paketleri bulun ki ben 92 de kaldım,tüm rampage görevlerini yapın ben hepsini yaptım,polis görevi gibi ıvır zıvırları yapın,saat tam 20.00 olunca stadyum varya o açılıyor ve görv yapıorsunuz üç görev var onları yapın,helikopterlerle şehirde bazı yerlerde pembe noktalarda geziyorsunuz onları yapın ve araba galerisi işlerinin hepsini yapın. küçük araba ve uçaklarla görev veriliyor onlar ve pizza boy görevi bunun için süreyi durdurma hilesini kullandım ancaa hallettim.anlıcanız ben bunun gibi bir sürü halt yaptım ama hala %78 de kaldım bir gün belki!!! oyunun %100 ünü bitiririm arkadşlar kolay gelsin....

ozZi
Sayfanın En Üstüne Git

vanhelsing
Üye

Russia
İleti 19

İletim - 26/10/2004 :  00:21:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şu haritaları veren arkadaştan allah razı olsun çok işime yarayacak teşekkürler dostum

ozZi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000