Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
nkcoskun
İletim - 17/06/2004 : 17:08:13 GTA Grand Theft Auto Vice City Türkiye Modu
Bir iki aydır uzun boşluklarla bu modu yapmaya çalışıyorum.Bu modda bulunacaklar ise şunlar -Bütün arabalar gerçek ve ankara plakalı olacak.(ama bu yazıyı okuduysanız ve buna bir cevap ya da plaka yazarsanız sevinirim-herhangi bir ilin plakası olabilir.) -Bir çok yazı (örneğin stadyumun adı,stadyumdaki yarışların başka isimlerle yazılması gibi)türkçeye çevirili olacak. -Oyunda alabileceğiniz yerler kısıtlı biliyorsunuz ki.Bunlar dahada fazla olması olasılıklar arasında(ama garanti) -Bir iki şey daha konacak ama şu an aklımda yok.
Bu yazıyı okuyan arkadaşların dikkatine: Eğer dijital fotoğraf makineniz varsa bana çeşitli dükkanlardan dış görüntüsü alabilirmisiniz.(not:Örnek görüntüleri VC dükkanlarında bulabilirisniz)
Şimdiden yardım edecek olan herkese teşekkürler...!
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
007 JAMES BOND
İletim - 22/01/2006 : 19:34:09 34 EFG 1453 34 YJ 379 34 AK 92 BU PLAKALAR OLABİLİR AMA İSTANBULLU PLAKALAR YAPARSAN SEVİNİRİM!!!!
canceylan
İletim - 21/01/2006 : 20:01:47 abi ya bunu nerden indiriyorus bide çok büyük dosya yani