|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| semreu |
İletim - 07/06/2004 : 17:10:53 arkadaşlar diaz ı öldürüp sahip olduğum konakta lance ve gözlüklü adamı da öldürdüm. daha sonra yazılar geçti ama hala 1-2 görev kalmıştı. daha sonra o görevleri de yaptım. acaba oyun bitti mi? ama hala arada bir bana telefon geliyo birileriyle konuşuyorum. bütün evleri almamış olabilirim onların bi listesi var mı? şu anda yaklaşık 1 milyon $ ım var. ama hala solunda 0 var daha fazla para mı kazanmam gerekiyo? çok soru oldu ama yardım ederseniz sevinirim şehirde öle gezip salak salak paraları tpluyorum artık canım sıkıldı oyun bittiyse bileyim. teşekkürler. |
| 4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| semreu |
İletim - 10/06/2004 : 08:53:29 gta-junkies de maps bölümünde |
| volkan_i |
İletim - 09/06/2004 : 17:27:58 o haritayı nereden bulduysan banada söylermisin adresi bende bitirdim ama yaklaşık 45 tane felan gizli paketle 7-8 saldırı görevi kaldı onları yapmam lazım tabi bide soyulacak dükkanlar ve süper uçuşlar var |
| semreu |
İletim - 09/06/2004 : 10:18:34 saol kardes ben zaten hidden package leri topluyodum ama onların hepsini nasıl bulacagımı bilmiyodum şimdi nette bi harita buldum artık bundan sora bitiririm |
| bomkonger |
İletim - 08/06/2004 : 16:48:49 Her yeri alıp o yerlerin görevlerini yapıcaksın.Oyuncak gibi şeyler var onların 100 ünüde alıcaksın sonra oyun bitiyor.Fakat oyun bitti diye bişey yazmıyo.Görevler bitiyor sende şehirde dolaşıyosun. |
|
|
|