AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Napıcam şimdi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

semreu
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 07/06/2004 :  17:10:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar diaz ı öldürüp sahip olduğum konakta lance ve gözlüklü adamı da öldürdüm. daha sonra yazılar geçti ama hala 1-2 görev kalmıştı. daha sonra o görevleri de yaptım. acaba oyun bitti mi?
ama hala arada bir bana telefon geliyo birileriyle konuşuyorum.
bütün evleri almamış olabilirim onların bi listesi var mı?
şu anda yaklaşık 1 milyon $ ım var. ama hala solunda 0 var daha fazla para mı kazanmam gerekiyo?
çok soru oldu ama yardım ederseniz sevinirim şehirde öle gezip salak salak paraları tpluyorum artık canım sıkıldı oyun bittiyse bileyim.
teşekkürler.

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 08/06/2004 :  16:48:49  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Her yeri alıp o yerlerin görevlerini yapıcaksın.Oyuncak gibi şeyler var onların 100 ünüde alıcaksın sonra oyun bitiyor.Fakat oyun bitti diye bişey yazmıyo.Görevler bitiyor sende şehirde dolaşıyosun.
Sayfanın En Üstüne Git

semreu
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 09/06/2004 :  10:18:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
saol kardes ben zaten hidden package leri topluyodum ama onların hepsini nasıl bulacagımı bilmiyodum şimdi nette bi harita buldum artık bundan sora bitiririm
Sayfanın En Üstüne Git

volkan_i
Üye

Turkey
İleti 48

İletim - 09/06/2004 :  17:27:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o haritayı nereden bulduysan banada söylermisin adresi bende bitirdim ama yaklaşık 45 tane felan gizli paketle 7-8 saldırı görevi kaldı onları yapmam lazım tabi bide soyulacak dükkanlar ve süper uçuşlar var

her gördüğüm yere imza çakamam kusura bakma
Sayfanın En Üstüne Git

semreu
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 10/06/2004 :  08:53:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gta-junkies de maps bölümünde
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu