arkadaşlar diaz ı öldürüp sahip olduğum konakta lance ve gözlüklü adamı da öldürdüm. daha sonra yazılar geçti ama hala 1-2 görev kalmıştı. daha sonra o görevleri de yaptım. acaba oyun bitti mi? ama hala arada bir bana telefon geliyo birileriyle konuşuyorum. bütün evleri almamış olabilirim onların bi listesi var mı? şu anda yaklaşık 1 milyon $ ım var. ama hala solunda 0 var daha fazla para mı kazanmam gerekiyo? çok soru oldu ama yardım ederseniz sevinirim şehirde öle gezip salak salak paraları tpluyorum artık canım sıkıldı oyun bittiyse bileyim. teşekkürler.
Her yeri alıp o yerlerin görevlerini yapıcaksın.Oyuncak gibi şeyler var onların 100 ünüde alıcaksın sonra oyun bitiyor.Fakat oyun bitti diye bişey yazmıyo.Görevler bitiyor sende şehirde dolaşıyosun.
saol kardes ben zaten hidden package leri topluyodum ama onların hepsini nasıl bulacagımı bilmiyodum şimdi nette bi harita buldum artık bundan sora bitiririm
o haritayı nereden bulduysan banada söylermisin adresi bende bitirdim ama yaklaşık 45 tane felan gizli paketle 7-8 saldırı görevi kaldı onları yapmam lazım tabi bide soyulacak dükkanlar ve süper uçuşlar var