AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Gta SanAndreas'da SU SİLAHI MODU NASIL ÇALIŞIYOR?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
GFB06ERCAN İletim - 17/12/2007 : 15:34:57
Arkadaşlar gta da Su Silahı Modunu Aktifleştiremedim!
Yani Modun YAMASINI İNDİRDİM.indirdiğim dosya WinRAR dosyası şeklinde.dosyanın içindeki Not defterinde Rarın içindeki dosyaları İMG TOOLS ile değiştir yazıyor.Dosyaların Nasıl Değiştirileceğini Bilmiyom!Bilen Varsa,birisi bana Anlatsın.Ve dosyaları değişdirdikden sonra Neyapacam yanii dosyaları bir yere falan kopyalamam gerekiyor mu?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
omer1615 İletim - 19/12/2007 : 08:21:02
bende katiliyorum cunki gta turkiye modunun bazi hatalarivarmis sinirsiz nitroyu cok kullanirsan oyun donuyomus ve benzeri bu arada GFB06ERCAN
sen yenisin galiba ... ;)
kobebryant İletim - 18/12/2007 : 15:37:34
wala gfb06ercan bana kalırsa hiçbir modu yükleme oyunu oldugu gibi oyna emin ol öylesi en zevklisi oyundan kopma riski falan olmadan rahatça oynuyorsun
GFB06ERCAN İletim - 17/12/2007 : 17:50:01
ok saol Kardeş.Anladım
Pekii Bu gta sanadreas türkiye modunu nerden indirecem?
badboy83 İletim - 17/12/2007 : 17:31:21
alıntı:
GFB06ERCAN tarafından yazılan:

Hmm.. anladım da
Manuel dediğin nası oluyoo yanii oyun iyimi olur kötümüü.Sen Su silahı Modunu yüklememi tavsiye ediyomusun? sence yüklesemmii.Güzelmii ki

Arkadaşın Manuel demesindeki neden modu İMG Tools ile yaparsan daha uğraşacak olacağını kastetmektir. Ama GTA San Andreas Mod Installer programını kullanırsan yanlız seçim yapacaksın o kadar;modu program kendisi yüklüyor,pek uğraşmıyorsun.

Su silahı modunu ben şahsen daha önce ne duydum nede gördüm. O yüzden sana iyi yada kötü olduğu hakkında bilgi veremeyeceğim...
GFB06ERCAN İletim - 17/12/2007 : 16:10:32
Hmm.. anladım da
Manuel dediğin nası oluyoo yanii oyun iyimi olur kötümüü.Sen Su silahı Modunu yüklememi tavsiye ediyomusun? sence yüklesemmii.Güzelmii ki

0.03 Snitz Forums 2000