|
Yazar |
Konu  |
GFB06ERCAN
Üye

Turkey
İleti 16 |
İletim - 17/12/2007 : 15:34:57
|
Arkadaşlar gta da Su Silahı Modunu Aktifleştiremedim! Yani Modun YAMASINI İNDİRDİM.indirdiğim dosya WinRAR dosyası şeklinde.dosyanın içindeki Not defterinde Rarın içindeki dosyaları İMG TOOLS ile değiştir yazıyor.Dosyaların Nasıl Değiştirileceğini Bilmiyom!Bilen Varsa,birisi bana Anlatsın.Ve dosyaları değişdirdikden sonra Neyapacam yanii dosyaları bir yere falan kopyalamam gerekiyor mu? |
OYUNLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 17/12/2007 : 15:52:52
|
gta mod installer die bi program war onun san andreas için geçerli olanını bul ordan dosyayı we oyunu kurdugun yeri seç ok'le kendi kendine yükler img tool'la biraz manuel oluyor |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
GFB06ERCAN
Üye

Turkey
İleti 16 |
İletim - 17/12/2007 : 16:10:32
|
Hmm.. anladım da Manuel dediğin nası oluyoo yanii oyun iyimi olur kötümüü.Sen Su silahı Modunu yüklememi tavsiye ediyomusun? sence yüklesemmii.Güzelmii ki  |
 |
|
badboy83
Üye

Turkey
İleti 223 |
İletim - 17/12/2007 : 17:31:21
|
alıntı: GFB06ERCAN tarafından yazılan:
Hmm.. anladım da Manuel dediğin nası oluyoo yanii oyun iyimi olur kötümüü.Sen Su silahı Modunu yüklememi tavsiye ediyomusun? sence yüklesemmii.Güzelmii ki 
Arkadaşın Manuel demesindeki neden modu İMG Tools ile yaparsan daha uğraşacak olacağını kastetmektir. Ama GTA San Andreas Mod Installer programını kullanırsan yanlız seçim yapacaksın o kadar;modu program kendisi yüklüyor,pek uğraşmıyorsun.
Su silahı modunu ben şahsen daha önce ne duydum nede gördüm. O yüzden sana iyi yada kötü olduğu hakkında bilgi veremeyeceğim... |
Vatan Sana Canım Feda Herşey Vatan İçin Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene... !!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! |
 |
|
GFB06ERCAN
Üye

Turkey
İleti 16 |
İletim - 17/12/2007 : 17:50:01
|
ok saol Kardeş.Anladım Pekii Bu gta sanadreas türkiye modunu nerden indirecem? |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 18/12/2007 : 15:37:34
|
wala gfb06ercan bana kalırsa hiçbir modu yükleme oyunu oldugu gibi oyna emin ol öylesi en zevklisi oyundan kopma riski falan olmadan rahatça oynuyorsun |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|