AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Arkadaşlar GTA SaAndrsda Bir Göreve Daha Takıldım.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
GFB06ERCAN İletim - 14/11/2007 : 18:04:05
Arkadaşlar Gta Sanandreas da gene bir görevde takıldım biraz garip bi görev anlamadım.Görevi Anlatayım!= Hani sokakları kontrolün altına aldıkdan sonra çetelerle falan savaşıyosunda brinci bölgedeki evinin önünde bir banka oluşuyor orda sürekli Para birikiyo hemen yanında da Garaj war.HA işde garajın yanında ki kırmızı nokdadan da bir görev aldıkdan sonra görevi yapamıyom yanii Anlamadım çetelerin falan geliyo sonra bir çete arkadaşın arabaya biniyo iki çete arkadaşın arabanın yanında bekliyo bende arabaya binemiyorum Kapıları Kitli olduğu için arabaya binemiyorum. Dışarda bekleyen iki çetenin üzerinde Mavi Ok gösteriyo.İŞDE ORASINI ÇÖZEMEDİM NE YAPMAM GEREKİYO.BU Görevi bilen varsa anlatırsanız çok sevinirim Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
chessmaster İletim - 01/01/2008 : 01:42:18
elhamdürillah müslüman genç...
david15 İletim - 01/01/2008 : 01:29:22
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

ya ilk olarak küçük harfle yazmanı rica etsem ondan sonra da allah razı olsun dememeni rica etsem olur mu ? sonuçta sadece bi soru soruyorsun we bizde elimizden geldiigi kadar yardım ediyoruz hepsi bu =)

Soruyorum sana Allah ın adının geçmemesi hakındda bi sorununmu var sorunlumusun Allahın rızasını alıyorsun sonuçta
GFB06ERCAN İletim - 17/12/2007 : 16:06:20
EET GALİBAA farketmemişim
Neyse.Kardeş bi sorum olacak.
Bu Gta Türk dedikleri nası bişi oluyo yeni duydum daa.güzel mi?Nasıl indirecem.VE GTA VİCE CITY OLARAK BİR YAMA MI yoksa gta Sanadreasın Yaması mı oluyoo?
kobebryant İletim - 17/12/2007 : 15:53:55
iide bu konuyu kasımın ortasında açmışsın zaten
GFB06ERCAN İletim - 17/12/2007 : 15:25:39
tamam arkadaşlar çok teşekkür ederim.O görevi geçeli 1 ay oldu ve oyunu bitireli 2 ay oldu Yani Bende Gta Sanadreas oyununu bitirenler arasında olmuş oldum. Kusra bakmayın yaklaşık 1 aydırda bu siteye bakamaz oldum ama arada bi giriyom işdee.Kısacası cevaplarınızı ve sohbetlerinizi takip edemedim bir süree.Neysee Herkes iyidir inş.

0.03 Snitz Forums 2000