AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Arkadaşlar GTA SaAndrsda Bir Göreve Daha Takıldım.
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

GFB06ERCAN
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 14/11/2007 :  18:04:05  Bilgileri Göster  GFB06ERCAN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar Gta Sanandreas da gene bir görevde takıldım biraz garip bi görev anlamadım.Görevi Anlatayım!= Hani sokakları kontrolün altına aldıkdan sonra çetelerle falan savaşıyosunda brinci bölgedeki evinin önünde bir banka oluşuyor orda sürekli Para birikiyo hemen yanında da Garaj war.HA işde garajın yanında ki kırmızı nokdadan da bir görev aldıkdan sonra görevi yapamıyom yanii Anlamadım çetelerin falan geliyo sonra bir çete arkadaşın arabaya biniyo iki çete arkadaşın arabanın yanında bekliyo bende arabaya binemiyorum Kapıları Kitli olduğu için arabaya binemiyorum. Dışarda bekleyen iki çetenin üzerinde Mavi Ok gösteriyo.İŞDE ORASINI ÇÖZEMEDİM NE YAPMAM GEREKİYO.BU Görevi bilen varsa anlatırsanız çok sevinirim Şimdiden TEŞEKKÜRLER.

OYUNLAR HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 15/11/2007 :  15:48:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o mavi ok olan adamların yanına gidip mausun sağ tusuna basılı tutup elini bırakmadan g'ye basacaksın dier adam icinde aynısını yap sonra arabaya bin

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

GFB06ERCAN
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 15/11/2007 :  16:32:31  Bilgileri Göster  GFB06ERCAN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ÇOK SAĞOL DOSTUM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. YAPAMADIĞIM GÖREVLER OLDUĞUNDA GENE SORDUĞUMDA ANLATRSAN MEMNUN OLURUM.KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZ. SAĞOL

Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 28/11/2007 :  12:31:48  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
adamları eğer yapamazsan kobebryantın dediği gibi saygını yükseltmen gerek
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 28/11/2007 :  19:23:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
iide ben saygını yükselt falan demedim ki unutmusum ama saol eer gecemicek olursan o bölümü san andreas hielelrinden respect şifresini yaz bide öle dene

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

GFB06ERCAN
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 28/11/2007 :  22:23:13  Bilgileri Göster  GFB06ERCAN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
OK TMM BEN O BÖLÜMÜ GEÇTİM.SAĞOLUN.ALLAH RAZI OLSUN. OYUNU BAYA İLERLETTİM.OYUNU BİTİRMEME YAKLAŞIK 20 GÖREV FALAN KALMIŞDIR

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000