Arkadaşlar Gta Sanandreas da gene bir görevde takıldım biraz garip bi görev anlamadım.Görevi Anlatayım!= Hani sokakları kontrolün altına aldıkdan sonra çetelerle falan savaşıyosunda brinci bölgedeki evinin önünde bir banka oluşuyor orda sürekli Para birikiyo hemen yanında da Garaj war.HA işde garajın yanında ki kırmızı nokdadan da bir görev aldıkdan sonra görevi yapamıyom yanii Anlamadım çetelerin falan geliyo sonra bir çete arkadaşın arabaya biniyo iki çete arkadaşın arabanın yanında bekliyo bende arabaya binemiyorum Kapıları Kitli olduğu için arabaya binemiyorum. Dışarda bekleyen iki çetenin üzerinde Mavi Ok gösteriyo.İŞDE ORASINI ÇÖZEMEDİM NE YAPMAM GEREKİYO.BU Görevi bilen varsa anlatırsanız çok sevinirim Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
ÇOK SAĞOL DOSTUM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. YAPAMADIĞIM GÖREVLER OLDUĞUNDA GENE SORDUĞUMDA ANLATRSAN MEMNUN OLURUM.KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZ. SAĞOL
iide ben saygını yükselt falan demedim ki unutmusum ama saol eer gecemicek olursan o bölümü san andreas hielelrinden respect şifresini yaz bide öle dene
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."