AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 ANLAMADIM!!!

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ozgur41 İletim - 21/08/2007 : 18:33:51
Ya arkadaşlar ben sanandreasta o gazeteciyi takip ediorz o trende bizde sniper i alıp takip ediyoruz sora tam çözümlerde adam taksi bincek taksi bi yerde durcak ve adam biriyle görüşcek dio ama taksi durmuyo ve adam konuşuyo heralde spook-0-meter çubuğu var ne yapmam lazım lütfen yardım!!!
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
badboy83 İletim - 23/08/2007 : 10:29:19
Rica ederim kardeşim...
ozgur41 İletim - 22/08/2007 : 18:59:45
ikinizde saolunm herşey için geçtim zaten görevi başta anlamamıştım saoLun tekrar
badboy83 İletim - 22/08/2007 : 10:10:22
ozgur41 arkaşım; ben o görevi dün akşam geçtim. Spook-0-meter göstergesini doldurma;yani taksiyi uzaktan takip et. O gösterge dolarsa gazeteci takip edildiğini anlıyor. Taksi dolaşıyor dolaşıyor Santa Maria Beach'ın oralardaki iskelenin üzerinde gazeteciyi indiriyor. Gazeteci caddenin hemen yanında,kaldırımda bi tane adamla konuşuyor. İkisinide öldürünce görev geçiliyor. Taksi biraz dolaşıyor biraz sabırla taksiyi göstergeyi doldurmadan takip et...
jacks82 İletim - 22/08/2007 : 10:04:51
orada (taksiyi sonuna kadar takip et ama speed meteer i doldurma) taksi bir iskeleye giriyor ve gazeteci iskelenin sonunda inip bir adamla konuşuyor senin yapman gereken o speed meteri doldurmadan ikisinide vurmak

0.03 Snitz Forums 2000