AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 ANLAMADIM!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ozgur41
Üye

İleti 3

İletim - 21/08/2007 :  18:33:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşlar ben sanandreasta o gazeteciyi takip ediorz o trende bizde sniper i alıp takip ediyoruz sora tam çözümlerde adam taksi bincek taksi bi yerde durcak ve adam biriyle görüşcek dio ama taksi durmuyo ve adam konuşuyo heralde spook-0-meter çubuğu var ne yapmam lazım lütfen yardım!!!

jacks82
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 22/08/2007 :  10:04:51  Bilgileri Göster  jacks82'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
orada (taksiyi sonuna kadar takip et ama speed meteer i doldurma) taksi bir iskeleye giriyor ve gazeteci iskelenin sonunda inip bir adamla konuşuyor senin yapman gereken o speed meteri doldurmadan ikisinide vurmak
Sayfanın En Üstüne Git

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 22/08/2007 :  10:10:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ozgur41 arkaşım; ben o görevi dün akşam geçtim. Spook-0-meter göstergesini doldurma;yani taksiyi uzaktan takip et. O gösterge dolarsa gazeteci takip edildiğini anlıyor. Taksi dolaşıyor dolaşıyor Santa Maria Beach'ın oralardaki iskelenin üzerinde gazeteciyi indiriyor. Gazeteci caddenin hemen yanında,kaldırımda bi tane adamla konuşuyor. İkisinide öldürünce görev geçiliyor. Taksi biraz dolaşıyor biraz sabırla taksiyi göstergeyi doldurmadan takip et...

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git

ozgur41
Üye

İleti 3

İletim - 22/08/2007 :  18:59:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ikinizde saolunm herşey için geçtim zaten görevi başta anlamamıştım saoLun tekrar
Sayfanın En Üstüne Git

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 23/08/2007 :  10:29:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rica ederim kardeşim...

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git