|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
_SecReT_ |
İletim - 20/08/2007 : 13:46:46 arkadaslar su kızı kurtarma gorevi var hani c den alınan polis arabasıyla molotof kokteyli alıyosun sonrada evi yakıp iiçeriden kızı kurtarıyosun sonra evine bırakıyosun kız içeri girmiyo neden gidip baska kişilere saldırıyo eve girmiyo sinir etti insanı ya acaba sifre filan mı acık sizde ole bişe oldumu ?? |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
akftnl |
İletim - 13/10/2007 : 13:27:54 Bence sorun etrafta düşman ceteler varken onu evine götürmenden kaynaklanıyor bende orada biraz takıldım hemen götürme veya git bi magazaya gir ek onu o zaman kendi eve gidiyor |
Lord_vampir |
İletim - 12/10/2007 : 14:27:05 Bu sorunun nedeni senin yakın zamanlarda Herkes Birbirine Saldırır hilesi kullanmış olman. Bu hileyi SİLSEN BİLE, yazdığından dolayı bölümlere etkisi oluyor. Benim de Madd Dogg bölümünü bir türlü geçemememin nedeni bu. Bu sorunu Rockstar Games'e bildirmiş olmama ramen hala bir cevap alamadım. Bu arada, eğer hilenin geçmesinin istiyorsan, New Game'den oyuna tekrar başlamalısın. |
shan |
İletim - 10/10/2007 : 14:08:58 ewine girmesi lazım ama senin şifrelerle ilgili sorun vardır belki |
kobebryant |
İletim - 20/08/2007 : 14:12:30 yok wala olmadi ama sifrelerle ilgili bi sorun olabilir yada bi mod weya trainer |
|
|
|