AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 kızı kurtarma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

_SecReT_
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 20/08/2007 :  13:46:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar su kızı kurtarma gorevi var hani c den alınan polis arabasıyla molotof kokteyli alıyosun sonrada evi yakıp iiçeriden kızı kurtarıyosun sonra evine bırakıyosun kız içeri girmiyo neden gidip baska kişilere saldırıyo eve girmiyo sinir etti insanı ya acaba sifre filan mı acık sizde ole bişe oldumu ??

HEROES

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 20/08/2007 :  14:12:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok wala olmadi ama sifrelerle ilgili bi sorun olabilir yada bi mod weya trainer
Sayfanın En Üstüne Git

shan
Üye

İleti 59

İletim - 10/10/2007 :  14:08:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewine girmesi lazım ama senin şifrelerle ilgili sorun vardır belki

yılmaz
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 12/10/2007 :  14:27:05  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sorunun nedeni senin yakın zamanlarda Herkes Birbirine Saldırır hilesi kullanmış olman. Bu hileyi SİLSEN BİLE, yazdığından dolayı bölümlere etkisi oluyor. Benim de Madd Dogg bölümünü bir türlü geçemememin nedeni bu. Bu sorunu Rockstar Games'e bildirmiş olmama ramen hala bir cevap alamadım. Bu arada, eğer hilenin geçmesinin istiyorsan, New Game'den oyuna tekrar başlamalısın.
Sayfanın En Üstüne Git

akftnl
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 13/10/2007 :  13:27:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence sorun etrafta düşman ceteler varken onu evine götürmenden kaynaklanıyor bende orada biraz takıldım hemen götürme veya git bi magazaya gir ek onu o zaman kendi eve gidiyor
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000