|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| sonats |
İletim - 12/08/2007 : 15:36:56 alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
ya san andreas forumlarına uzun zmandır kimse bişe yazmıo sohbetlerimiz bitti mi beyler noldu yaa nerde bu sitenin SA kardeşliği ???
sayfa 3 yenilendi
evet ya noluo size kobebryant sözü değiştiriyorum:"nerde bu forumun GTA Kardeşliği" |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| kobebryant |
İletim - 14/08/2007 : 16:45:17 hay allahm yaa !! iide biz millet baska yerde konusmayın sadece burda konusun demedik ki ! eskiden bu forumda yazan cok olurdu simdi bi kac kisiye kadar dustu neden artik yazmiyorlar biz sadece onu vurguladık !! |
| TEKSAS-BLEK |
İletim - 14/08/2007 : 11:18:56 alıntı: sonats tarafından yazılan:
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
ya san andreas forumlarına uzun zmandır kimse bişe yazmıo sohbetlerimiz bitti mi beyler noldu yaa nerde bu sitenin SA kardeşliği ???
sayfa 3 yenilendi
evet ya noluo size kobebryant sözü değiştiriyorum:"nerde bu forumun GTA Kardeşliği"
sana ne oluyo??? millet istediğini konuşur |
| sonats |
İletim - 13/08/2007 : 17:24:30 alıntı: kobebryan tarafından yazılan: eed aslında hata gta'nın yoneticilerinde bu kadar da bekletilmez ama bu oyunda bu kadar süre konusulmaya değecek bi oyun serisi !! yani bence ! ben bu forumda sonuna kadar yazarım yeni bi oyun cikmasa bile
kalıtılorum arkadaşım |
| kobebryant |
İletim - 12/08/2007 : 20:58:54 eed aslında hata gta'nın yoneticilerinde bu kadar da bekletilmez ama bu oyunda bu kadar süre konusulmaya değecek bi oyun serisi !! yani bence ! ben bu forumda sonuna kadar yazarım yeni bi oyun cikmasa bile ! |
| umutcanuğuz |
İletim - 12/08/2007 : 19:48:34 Yanlış hatırlamıyorsam son oyun San Andreas 2005 yazında çıktı. 2 yıl.... İnsaf ya bi oyun 2 yıl konuşulur mu ? Hadi iyice konuştuk sonradan oynayanlara geçilemen görevlerde yardımcı olduk artık bi yere kadar. Şu zamandan sonra başlayan da pek yoktur yani. Zaten forumda da gördüğün gibi herşeyin haritası var; mesela ''spray''lerin , denizkabuklarının vs..
Tamam anlıyorum GTA kocaman bi seri sadece San Andreas üzerinden değerlendirmemeliyiz ama örneğe bak yani: Son oyun çıktığında ben OKS'ye girecem diye düşünüyordum, şimdi ise lise 2'de Biyolojiyi nasıl 3 düşürecem diye düşünüyom.
|
|
|
|