Yanlış hatırlamıyorsam son oyun San Andreas 2005 yazında çıktı. 2 yıl.... İnsaf ya bi oyun 2 yıl konuşulur mu ? Hadi iyice konuştuk sonradan oynayanlara geçilemen görevlerde yardımcı olduk artık bi yere kadar. Şu zamandan sonra başlayan da pek yoktur yani. Zaten forumda da gördüğün gibi herşeyin haritası var; mesela ''spray''lerin , denizkabuklarının vs..
Tamam anlıyorum GTA kocaman bi seri sadece San Andreas üzerinden değerlendirmemeliyiz ama örneğe bak yani: Son oyun çıktığında ben OKS'ye girecem diye düşünüyordum, şimdi ise lise 2'de Biyolojiyi nasıl 3 düşürecem diye düşünüyom.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
eed aslında hata gta'nın yoneticilerinde bu kadar da bekletilmez ama bu oyunda bu kadar süre konusulmaya değecek bi oyun serisi !! yani bence ! ben bu forumda sonuna kadar yazarım yeni bi oyun cikmasa bile !
alıntı:kobebryan tarafından yazılan: eed aslında hata gta'nın yoneticilerinde bu kadar da bekletilmez ama bu oyunda bu kadar süre konusulmaya değecek bi oyun serisi !! yani bence ! ben bu forumda sonuna kadar yazarım yeni bi oyun cikmasa bile
hay allahm yaa !! iide biz millet baska yerde konusmayın sadece burda konusun demedik ki ! eskiden bu forumda yazan cok olurdu simdi bi kac kisiye kadar dustu neden artik yazmiyorlar biz sadece onu vurguladık !!