AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 noluo size
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 12/08/2007 :  15:36:56  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

ya san andreas forumlarına uzun zmandır kimse bişe yazmıo sohbetlerimiz bitti mi beyler noldu yaa nerde bu sitenin SA kardeşliği ???

sayfa 3 yenilendi

evet ya noluo size kobebryant sözü değiştiriyorum:"nerde bu forumun GTA Kardeşliği"

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 12/08/2007 :  19:48:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yanlış hatırlamıyorsam son oyun San Andreas 2005 yazında çıktı. 2 yıl.... İnsaf ya bi oyun 2 yıl konuşulur mu ? Hadi iyice konuştuk sonradan oynayanlara geçilemen görevlerde yardımcı olduk artık bi yere kadar. Şu zamandan sonra başlayan da pek yoktur yani. Zaten forumda da gördüğün gibi herşeyin haritası var; mesela ''spray''lerin , denizkabuklarının vs..

Tamam anlıyorum GTA kocaman bi seri sadece San Andreas üzerinden değerlendirmemeliyiz ama örneğe bak yani: Son oyun çıktığında ben OKS'ye girecem diye düşünüyordum, şimdi ise lise 2'de Biyolojiyi nasıl 3 düşürecem diye düşünüyom.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 12/08/2007 :  20:58:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eed aslında hata gta'nın yoneticilerinde bu kadar da bekletilmez ama bu oyunda bu kadar süre konusulmaya değecek bi oyun serisi !! yani bence ! ben bu forumda sonuna kadar yazarım yeni bi oyun cikmasa bile !
Sayfanın En Üstüne Git

sonats
Üye

USA
İleti 181

İletim - 13/08/2007 :  17:24:30  Bilgileri Göster  sonats'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryan tarafından yazılan:
eed aslında hata gta'nın yoneticilerinde bu kadar da bekletilmez ama bu oyunda bu kadar süre konusulmaya değecek bi oyun serisi !! yani bence ! ben bu forumda sonuna kadar yazarım yeni bi oyun cikmasa bile

kalıtılorum arkadaşım

***!!!! !!**!!*!!!! !!*+
**!!--!!*!!*!!**!!!!!!*!
*!!****!**!!!***!!**!!*!
Sayfanın En Üstüne Git

TEKSAS-BLEK
Üye

Turkey
İleti 130

İletim - 14/08/2007 :  11:18:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sonats tarafından yazılan:

alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

ya san andreas forumlarına uzun zmandır kimse bişe yazmıo sohbetlerimiz bitti mi beyler noldu yaa nerde bu sitenin SA kardeşliği ???

sayfa 3 yenilendi

evet ya noluo size kobebryant sözü değiştiriyorum:"nerde bu forumun GTA Kardeşliği"

sana ne oluyo??? millet istediğini konuşur

MİLLİYETÇİ
SİYASET AĞIRDIR VE ACIDIR KONUŞMAK İSTEYEN BENLE KONUŞSUN
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 14/08/2007 :  16:45:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hay allahm yaa !! iide biz millet baska yerde konusmayın sadece burda konusun demedik ki ! eskiden bu forumda yazan cok olurdu simdi bi kac kisiye kadar dustu neden artik yazmiyorlar biz sadece onu vurguladık !!
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000