AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Liberty City Stories (PC)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kalenderemre İletim - 11/03/2007 : 17:23:42
arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat oyunda göreve bi türlü başlayamıyorum daha dorusu haritada bana görev yeri falan göstermiyor. oyuna bi köprünün üstünde başlıyorum önümde bi tane araba var, haritada ise ise sadece oyunu kayıt edebildiğim (sanırım striptiz klubü die geçiodu adı) bi yer var. herhangi bir fikri olan yada bu sorunu giderecek her hangi bir yama falan var mı ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

GTA Liberty City Stories (PC)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scarfacetony85 İletim - 22/02/2010 : 00:06:14
!! Gta Liberty City Stories PC için çıkmadı arkadaşlar
Sizin oynadığınız oyun GTA, Vice City'e eklenmiş GTA III yaması. Ben de GTA Liberty City Stories diye aldım ama kesinlikle o değil !! Oyun Pc için de çıksa keşke ...
burhanboldan İletim - 07/04/2009 : 13:04:39
yaw abicim bende var libertycity ama görevli senin tek yapman gereken bir pc oyun satan bir yere git deki adama ben liberty city almak istiyorum(gta liberty city)yani:ama görevli olacakde adam ayarlar merak etme
burhanboldan İletim - 07/04/2009 : 13:02:36
[quote]kalenderemre tarafından yazılan:

arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat oyunda göreve bi türlü başlayamıyorum daha dorusu haritada bana görev yeri falan göstermiyor. oyuna bi köprünün üstünde başlıyorum önümde bi tane araba var, haritada ise ise sadece oyunu kayıt edebildiğim (sanırım striptiz klubü die geçiodu adı) bi yer var. herhangi bir fikri olan yada bu sorunu giderecek her hangi bir yama falan var mı ?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler
arkadaşım bendede liberty city var ama görev var ne yapmalısın biliyonmu:bir bilgisayar oyunu satan bir yere git deki ben liberty city alacam ama görevli olacak de adam ayarlar ok mu bu kadar basit
david15 İletim - 19/05/2007 : 23:51:11
YAPARSIN ANCA3 GÖREV YAPARSIN rockstarın sitesine girin bakın yafs
bambis İletim - 18/05/2007 : 22:16:17
arkadaş nerden aldın oyunu bizde alalım ozaman

0.03 Snitz Forums 2000