AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta sa daki ilginç şeyler

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
arda_blue İletim - 03/01/2007 : 10:58:19
arkadaşlar gta sa da ilginç gördüğünüz yada ilginç ayrıca yapabildiiniz ilginç şeyler varsa burda paylaşabiliris mesela bn eskiden normal çete kurmayı bilmiyodum artık 7 kişiyi otobüse sığdırıp bütün çeteleri deişik silahlarla yıkıorum cvp larınızı bekliorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
hasantahsinq İletim - 19/05/2007 : 03:16:04
Bu intahar eden turisti bende görmüştüm.
toprak82 İletim - 17/05/2007 : 15:46:55
Daha bunlar gibi birsürü ilginçlik ve sır dolu detay var oyunda, ne kadarı doğru ne kadarı hikaye bilemeyeceğim ama size bu garipliklerin yerlerini hedef gösteren haritayı koyayım buraya, becerebilirsem
1.resim index, 2. resim de harita
[URL=http://img143.imagevenue.com/img.php?image=06163_0ndex_122_836lo.jpg][/URL]
[URL=http://img109.imagevenue.com/img.php?image=06168_map_122_1018lo.jpg][/URL]
toprak82 İletim - 17/05/2007 : 15:36:21
arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 2 yıldır oynuyorum, sürekli.. 3 kez bitirdim artık boş boş dolanıyorum görevsiz, daha zevkli oluyor. sizlere gördüğüm ve bildiğim bikaç ilginçlik anlatayım oyundan; ilk olarak ghost cars dediğimiz hayalet arabalar var daha önce de değinilmiş fakat bunlardan epeyce var, ormanlara gidin içerilerde rastlarsınız kolayca..bazen tepeden aşağı şöförsüz inerler tamir de edilemezler. San Fierrodaki köprünün altına gidin, suya dalın şansınız yaver giderse köpek balığına rastalayacaksınız, öldüremiyorsunuz hemen yiyo sizi CJ in annesinin mezarının bulunduğu mezarlığa gidin duvarlardaki grafitilere bakın, gündüz yokturlar gece çıkarlar sadece bir de intihar eden fotoğrafçı turist var, görmek isteyenler için tüm garipliklerin bulunduğu haritayı koyacağım sonraki mesajıma
david15 İletim - 15/05/2007 : 14:18:08
Adam Doğru diyordur Gta sırf aksiyon değil onun üstünde o bir tür herhalde olcak birazda korkak değilmi :D
Erci-e@Hanzo İletim - 11/05/2007 : 19:40:53
Oha yani sende oyunun amacı mafya , savaş , dövüş , aksiyon lütfen saptırmayalım . Siyah giyen adamalra çevirdinis.

0.03 Snitz Forums 2000