|
| Yazar |
Konu  |
|
arda_blue
Üye

İleti 48 |
İletim - 03/01/2007 : 10:58:19
|
arkadaşlar gta sa da ilginç gördüğünüz yada ilginç ayrıca yapabildiiniz ilginç şeyler varsa burda paylaşabiliris mesela bn eskiden normal çete kurmayı bilmiyodum artık 7 kişiyi otobüse sığdırıp bütün çeteleri deişik silahlarla yıkıorum cvp larınızı bekliorum  |
|
|
arda_blue
Üye

İleti 48 |
İletim - 03/01/2007 : 18:30:26
|
| cvp yokmu yaa hadi cvp larınızı bekliorum pls |
 |
|
|
King_1984
Üye

Turkey
İleti 181 |
İletim - 03/01/2007 : 19:22:41
|
Çok ısrar ettin ben yazayım bari :D Eskiden sadece yeşil giyen adamlarla çete kurabiliyordum, şimdi ise herkesle (Bunu şaka zannetmeyin gerçek.Zaten çoğunluk biliyodur bunu heralde??Bilmeyenlerde sorsun söliim :D)
Bir gece yolda giderken yolun içine girdim(yerin altına).Araştırdım internetten bunu, girdim yer "Blue Hell" adında bir yermiş.
Las Venturas'ın sol tarafındaki dev kayaların birinin dibinde ceset torbalarına rastladım.
Havada uçakla uçarken bir ışık süzmesi bize bir vurdu, ışık süzmesne hiç bir şey olmadı, ben Devlet Hastanesinde uyandım(Benim Las Venturas Hastanesi'nin kapısında falan Devlet Hastanesi yazıyor da... :D Zaten oyun GTA lıktan çıktı :D Kartal, Şahin, Renault Kangoo, Ford Transit falan... :D)Daha bir çok şey var... |
 |
|
|
CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680 |
İletim - 03/01/2007 : 19:51:19
|
alıntı: King_1984 tarafından yazılan:
Bir gece yolda giderken yolun içine girdim(yerin altına).Araştırdım internetten bunu, girdim yer "Blue Hell" adında bir yermiş.
Girince noldu |
http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg
|
 |
|
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 04/01/2007 : 10:16:20
|
| ya bunlar mod'un eserleri ya ama şu ceset torbaları doğru oyunda bende gördüm hatta kimse inanmayabiir ama benbi süre sonra da aynı ceset torbalarının oraya gittiğimde torbalar yokolmuştu we cj'in annesi olduunu düşündüüm beli belirsiz bir iz haWADA uçtu uçtu gitti |
 |
|
|
batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 05/01/2007 : 16:58:28
|
Ne oldu yerin altına girince?Ne vardı bari?Oradaki adamlarla arkadaş oldun mu:d Şu ışık süzmesi çölün ortasındaki füze atan yerlerin hoşgeldiniz hediyesi olmasın? Ama ceset torbalarına bişey demem.Onları bende gördüm. |
Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|