AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 San Andreas Çok Acil Ama Çokk...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
metallican İletim - 21/07/2006 : 14:22:17
Arkadaşlar öncelikle herkese merabalar siteye daha yeni kayıt oldum.Sizden ilk isteğimse şu olacak...San Andreas'ı başarılı bir şekilde yükledim(veya öyle sandım) sonra oyunu açtım.Oyunda 10-15 dk gibi bir zaman zarfı oyadıktan sonra bilgisayarım kendi kendine reset attı ve ekranda arka plan mavi bi sürü yazı çıktı bana bunu çözecek bir veya daha fazla insanoğlu aranıyor
yardımlarınız için timduncan021@hotmail.com adresini de ekleyebilirsiniz ii günler
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
dabbe09 İletim - 10/08/2006 : 11:48:40
arkadaşlar hekese merhabalar ben gta sa nasıl yükleniyo bilmiyorum bi yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
elemental İletim - 25/07/2006 : 13:05:04
o zaman metallican kardeş sana en içten geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz :D
fatih52 İletim - 22/07/2006 : 12:00:33
Aynısı bana da oluyordu, ramdan dolayı oluyormuş değiştirdim düzeldi.:)
metallican İletim - 22/07/2006 : 11:35:20
ne gitmişi ya:S sen naptın hocam şurda daha yeni döşemiştik pcyi:) inş. ağır bişi yokturda az bi zamanda kurtulurum:)
fatih52 İletim - 22/07/2006 : 00:41:34
BSDOS diyoruz biz bu mavi ekrana:) donanım hatasından kaynaklanır, genelde ram ve anakarttan dolayı olur,çıktığında fütursuzca kasayı tekmelek ister insan ama bir kaç saniye düşününce mantıksız bir hareket olduğunu anlarsın, hayır ne gerek var Hdd'yi bad sektör yapmaya zaten gitmiş ram veya anakart.:D(kendimden mi bahsettim ne?:))

0.03 Snitz Forums 2000