|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| eray_553 |
İletim - 08/01/2006 : 21:29:27 arkadaşlar www.gtamods.de sitesinden arabayı benzinli yapan bir mod indirdim yükleyemiyorum yardım edin unu ımg tool lamı yüklücem şimdiden teşekkürler  |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| eray_553 |
İletim - 13/01/2006 : 13:55:19 http://www.gtamods.de/gtasa_mods.php bu adreste arabayı benzinli yapan bir mod var ikinci üçüncü sırada ama bu modu yükledikten sonra kayıtlı oyunların gidiyor onun için ben fazla sevmedim bu modu data-script in içine atıyosun rar ın içindeki dosyaları kayıtlı oyunlar gidiyo hemde data-script in içindeki dosyaların yedeğini al.............. |
| eray_553 |
İletim - 09/01/2006 : 20:02:35 arkadaşlar bi mod yükledim eski dosyalarımı kaybettim bana data-script klasörü içindeki dosyaları göndere bilecek varmı eray_553@hotmail.com |
| black lord VOL DEMORD |
İletim - 09/01/2006 : 19:16:50 orada ben bi tek arabayı yüklemeyi biliyorum.
gta san andreas/models/gta3 'e girin orada f2 ye basın arabanın adını yazın o buluyor.bulunan arabaya tıklayın.daha sonra ctrl+r ye basın internetten indirdiğiniz araba normalde zipli dosya şeklindedir.onu normal dosyaya çevirin.içinde dff ve txd diye iki şey var.ctrl+r ye bastıktan sonra indirdiğiniz dosyadan dff yi seçtiğiniz arabanın dff sine txd yide biraz alta inin orada arabanın txd si var ona rıklayıp yine ctrl+r ye basıp araba klasörünün içindeki txd dosyasını txd yapın işlem tamamdır
yazdığımda bir şey anlamadıysanız ki anlamadınız şu siteye girin anlarsınız
http://www.gtaturk.com/index.php?option=com_content&task=view&id=74&Itemid=97 |
| eray_553 |
İletim - 09/01/2006 : 19:05:21 tamam buldum nasıl yükleneceğini sanada teşekkür ederim ben sana img tool un nasıl kullanılacağını anlatan bir video göndereyim o zaman anlarsın çok güzel yapmış
|
| _GaNdAlF_ |
İletim - 09/01/2006 : 18:24:20 Evet imgtool ile yüklemen gerekiyo.Ama ben bir türlü şu imgtool işini çözemedim. |
|
|
|