AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta sa mod yükleyemedim yardım edin bakın bi yawww
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

eray_553
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 08/01/2006 :  21:29:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar www.gtamods.de sitesinden arabayı benzinli yapan bir mod indirdim yükleyemiyorum yardım edin unu ımg tool lamı yüklücem şimdiden teşekkürler

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 09/01/2006 :  18:24:20  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet imgtool ile yüklemen gerekiyo.Ama ben bir türlü şu imgtool işini çözemedim.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

eray_553
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 09/01/2006 :  19:05:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tamam buldum nasıl yükleneceğini sanada teşekkür ederim ben sana img tool un nasıl kullanılacağını anlatan bir video göndereyim o zaman anlarsın çok güzel yapmış
Sayfanın En Üstüne Git

black lord VOL DEMORD
Üye

İleti 131

İletim - 09/01/2006 :  19:16:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
orada ben bi tek arabayı yüklemeyi biliyorum.

gta san andreas/models/gta3 'e girin orada f2 ye basın arabanın adını yazın o buluyor.bulunan arabaya tıklayın.daha sonra ctrl+r ye basın internetten indirdiğiniz araba normalde zipli dosya şeklindedir.onu normal dosyaya çevirin.içinde dff ve txd diye iki şey var.ctrl+r ye bastıktan sonra indirdiğiniz dosyadan dff yi seçtiğiniz arabanın dff sine txd yide biraz alta inin orada arabanın txd si var ona rıklayıp yine ctrl+r ye basıp araba klasörünün içindeki txd dosyasını txd yapın
işlem tamamdır

yazdığımda bir şey anlamadıysanız ki anlamadınız şu siteye girin anlarsınız

http://www.gtaturk.com/index.php?option=com_content&task=view&id=74&Itemid=97

sonunu düşünen kahraman olamaz
Sayfanın En Üstüne Git

eray_553
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 09/01/2006 :  20:02:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bi mod yükledim eski dosyalarımı kaybettim bana data-script klasörü içindeki dosyaları göndere bilecek varmı eray_553@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

eray_553
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 13/01/2006 :  13:55:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.gtamods.de/gtasa_mods.php bu adreste arabayı benzinli yapan bir mod var ikinci üçüncü sırada ama bu modu yükledikten sonra kayıtlı oyunların gidiyor onun için ben fazla sevmedim bu modu data-script in içine atıyosun rar ın içindeki dosyaları kayıtlı oyunlar gidiyo hemde data-script in içindeki dosyaların yedeğini al..............
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000