arkadaşlar www.gtamods.de sitesinden arabayı benzinli yapan bir mod indirdim yükleyemiyorum yardım edin unu ımg tool lamı yüklücem şimdiden teşekkürler
tamam buldum nasıl yükleneceğini sanada teşekkür ederim ben sana img tool un nasıl kullanılacağını anlatan bir video göndereyim o zaman anlarsın çok güzel yapmış
gta san andreas/models/gta3 'e girin orada f2 ye basın arabanın adını yazın o buluyor.bulunan arabaya tıklayın.daha sonra ctrl+r ye basın internetten indirdiğiniz araba normalde zipli dosya şeklindedir.onu normal dosyaya çevirin.içinde dff ve txd diye iki şey var.ctrl+r ye bastıktan sonra indirdiğiniz dosyadan dff yi seçtiğiniz arabanın dff sine txd yide biraz alta inin orada arabanın txd si var ona rıklayıp yine ctrl+r ye basıp araba klasörünün içindeki txd dosyasını txd yapın işlem tamamdır
yazdığımda bir şey anlamadıysanız ki anlamadınız şu siteye girin anlarsınız
http://www.gtamods.de/gtasa_mods.php bu adreste arabayı benzinli yapan bir mod var ikinci üçüncü sırada ama bu modu yükledikten sonra kayıtlı oyunların gidiyor onun için ben fazla sevmedim bu modu data-script in içine atıyosun rar ın içindeki dosyaları kayıtlı oyunlar gidiyo hemde data-script in içindeki dosyaların yedeğini al..............