AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 HiLe mi DeqiL mi ??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BartucTheBLoody İletim - 24/10/2005 : 12:43:10
Burada Bir Arkadaşımızdan aLdıqım ve hiLeLi oLmadıqını iddia Ettiqi 2 item war. Birisi BarbarcıLarın RuyaLarını SüsLeyen The Grandfather - CoLLosus bLade. Diqeri Ise SuperOtesi(?) Bir smaLL Charm. UsteLik Unique bile deqiL Rare.. Az yer kapLamaLarı Icin ResimLeri Biraz Kırptım..
Gerçek The Gradfather - CoLLosus bLAde (KıLıç) Icın URL » http://www.battle.net/diablo2exp/items/elite/uswords.shtml

Ve En Iyı charmLar Icın (BattLENet BiLdirisi) URL » http://www.battle.net/diablo2exp/items/normal/ucharms.shtml

Ve Bu Arkadaşımızın Bana ResimLerini Gonderdiqi ve hiLesiz-Editsiz oLdukLarını Iddia Ettiqi ItemLer..

ItemLer Icin URL » http://warlockbartuc.sitemynet.com/Bartuc/
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
bekir30 İletim - 29/04/2008 : 19:03:46
arkadaşlar merhaba.baya bir süredir diablo 2 oynuyorum ve gayette zevkli.fakat anlayamadığım birşey var.bu 'light radius'ne oluyo önemli birşey mi?heryere herşeye baktım ama bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
bilalaydac İletim - 28/07/2006 : 09:31:36
teşekkürler.. eline sağlık..
Dreamwalker İletim - 27/07/2006 : 23:32:44
Yok, gerek yok SS'ye, haklisin :) Benim hatam, mizrak ve asalarla pek isim olmadigindan dolayi unutmusum ben bunu. Daha 2-3 gun once buldum 1 tane hatta, gerci +2 skills di benimkisi.
Eger ethereal ise ACT2 mercenary'ye verebilirsin, ancak ethereal insight bile daha iyi is yapar. Yani pek degeri yok bildigim kadari ile, genel bir oyun ac, satmaya calis mizragi, degerini ogrenirsin.

ignore target's defense = karsindaki hedefin defensi 0 mis gibi saldirir. Yani pek iskalama olayi kalmaz, vurdunmuda tam gucte vurur. Ancak bosslara karsi ise yaramaz. Championlara karsi ya hic calismaz yada yari gucte, emin degilim.

Deadly strike = 2 kat zarar vermek. yani sen 500 gucunde vurdu isen dusmana 50% DS oldugu icin yuzde elli sans 1000 zarar verebilme sansin var. Ancak bu sadece fiziksel zarar icin gecerlidir, yani zehir zarari cifte katlanmaz.

Hazir bu konuda iken elimde oldugu halde unutmusum. Ondal's wisdom asasi +4 skills veriyor. Ayrica baska bir asa var, ben hic gormedim bunu pek kullanilmiyor millet tarafindan ama +5 skills veriyor (cift elli) . Ondal's wisdom da ise yaramaz, tek kullanma sebebim, baal run yaparken. Cunki %5 daha fazla experience almani sagliyor :)
bilalaydac İletim - 27/07/2006 : 13:06:49
arkadaşım eline sağlık çok güzel açıklamışsın.. fakat demişsin ki +3 all skill weren unique item yok demişsin. ben single oynarken hell de lord seis den çıktı.. ( dibloya giderken) +4 all skill weren bir mızrak..
istersen sana özelliklerini yazayım
ARIOC'S NEEDLE
HYPERİON SPEAR
two-hand damage:114 to 389
durability: 21 of 30
req dex:120
req str: 155
req lwl: 81
very fast attack speed
4 to all skills
30 incrased attack speed
227 enhanced damage
ingore target's defense
394 posion damage ower 10 seconds
50 deadly strike

istersen sana ss de gönderirim. ben sorcdan başkasıyla oynamıyom yani mızraklardan, ingore target falan, deadly strike bunlar nedir bilmem.. eğer değerli bişi bulmuşsam bana sölermisin.. şimdiden teşekkür ederim..
Dreamwalker İletim - 27/07/2006 : 04:36:12
ilk once bazi itemler patchlerle degisti evet.. Ancak godfather bildigim kadari ile onlardan birisi degil.

ikincisi rare charm yoktur diabloda. Eger o charmi legit kanitlarsan bana ben sana en az $10.000 verecek alici bulurum :) Gayet ciddiyim.

ucuncusu, unique itemler cok soketli olabilir. Mesela "rune master" unique ettin axe 4-5 soketlidir. Ancak godfather 6 soketli degildir...

Son olarak unique +3 all skills veren esya bilmiyorum. (runeword var, hoto gibi... unique yok) +3 sorceress skill filan ayri konu. Ancak +7 all skills? Ayni sekilde bu godfather'ide legit yani hilesiz olarak kanitlarsan, onada en az $10.000 a alici bulurum. Zaten baksana sen "Deadly strike" a. Yani bu hileyi yapan kisi diabloyu bilmiyor bir kere. 100% un uzeri etkisizdir, gereksizdir. Hic bir esya 100% un uzerinde vermez.

Elinde $20.000 kazanma sansin var, tek yapman gereken screenshotlari blizzard'a gondererek "legittir" diye onay alman, sonrasinda ise forumda bunu yayinlaman ve moderatorler herkesin gozu onunde tastikliyecekler. Eger legitse, emin ol verirler bu onayi, cunki oyunlarinda dehset bir hata var demektir, hatta sen onu intel yada AMD ye gonder derim. CPU'larin kontrolu artik elimizde degil. Baksana ne guzel hile yapiyorlar.. Yarin oburgun bize karsi savas acmayacaklari ne malum...

Bartuc, ikiside 100% hileli, hatta indestructible haricinde geri kalan her ozellik hileli. O vatandas, sadece seni degil burada hepimizi aptal yerine koymaya kalkiyor. Eger oyun konusunda bile yalan soyleyecek bir kisilige sahipse, ben sana kesinlikle ondan uzak durmani tavsiye ederim :)

0.05 Snitz Forums 2000