|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ArcHAng3L |
İletim - 28/09/2005 : 13:24:41 Siz d2 de en çok ne yaparken zevk alıyorsunuz ve nefret etmenize ne yol açıyor? kısaca anılarınızı falan bütün forumda paylaşmanızı bekliyorum |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
love_mage43 |
İletim - 16/08/2006 : 11:17:21 ya ben en çok şeye bayılıyorum hani devilkin ler felan var ya bi tanesine koydun mu hepsi dağılıyo bitiyorum o olaya böle tek tek kesiom hepsini büyücü canlandırıyo ben kesiom bide ölüş tarzları o da güzel ben bu oyunu hileli oynadım 90 lık var bende ama nete de nasıl oynanılıyo onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
|
batuhanus |
İletim - 26/06/2006 : 20:18:29 Ha bide en gıcığı ise 400 def bi archon plate[enigma için] üzerine yanlışlıkla yanlış rune koymak yada sırasını karıştırmak[hele sonuncuda karıştırdığımda:P] |
batuhanus |
İletim - 26/06/2006 : 20:16:54 en büyük zevkim Mefistodan full unique düşürmek en nefret ettiğim şey ise hepsinin crap item olması^^ |
spıder_ozii |
İletim - 12/06/2006 : 11:26:20 ben bütün yaratıkları öldürmeyi seviyorum yani oyunun hepsini seviyorum  |
omersinan |
İletim - 09/06/2006 : 16:25:32 Battle.net te 8 Türk cow da salak salak espriler yapmaya başlamıştım hepsi aptalcaydı ama niyeyse hepimiz çok gülmüştük ( yani ben çok güldüm onlarda gülermiş gibi yaptılar gerçekten güldülermi bilmiyorum ). İçindeki möyü serbest bırak, ineklere giderken Allah Allah Allah... filan ..
Daha sonra her cowda aynı espri adet yerini bulsun diye..
Bide bana artislik yapan bi sorcu lighting trapsin ile 2 trapda yığmıştım. Normalde olmaz değil ama olması çok düşük bi ihtimal 2 trap da max vurdu sanırım. Öle bişi varmı bilmiyorum ama..
Bide arkadaşlarla hireleri deathmatch yaptırıyoduk baktım benim hire yatmak üzere ortaya 5 trap dikmiştim yer hire kaynıyodu :)) |
|
|
|