AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Karakter İsimleri ve Anlamları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
bahadirtrtr İletim - 28/09/2005 : 12:00:47
evt arkadaşlar.belki bir çoğumuzun zorlandığı bir konu (ben kendi adıma söyleyeyim bayaa bi düşünmüştüm).ben karakter isimleri ve anlamlarına değinmek istiyorum.hangi karakter için nasıl isimler düşünüyorsunuz? nelere dayandırıyorsunuz? yada nereden esiyo?

benim karakterim necromancer. ismi, EDMERF. nasıl bulduğuma gelince.
bu yaz yeni bir bilgisayar aldım tabi ki ilk yüklediğim oyun diablo2 idi yeni bi karakter yaratmak istiyordum çünkü ondan önceki karakterim berbattı.aradaşla bilgisayarın başına geçtik saat gece yarısı 1 gibiydi.abi ne yapalım ne yapalım derken cins cins isimler salladık hatta ben oyundaki canavar isimlerini biraz değiştirip sallayıp değişik isimler türetmeye çalışıyordum.ve bu EDMERF ismini bulduk. tamamen sallamasyonca bulduk ama birbirimize söz vermiştik kimseye söylemicez nasıl bulduğumuzu ama ben itiraaf ediyorum.ama bence çok güzel bi isim oldu.karakterime bayaa uydu diyebilirim.şu ana kadar 3 belki 4 karakter yarattım ama içlerinde en hoşuma giden isim bu oldu.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
BartucTheBLoody İletim - 24/10/2005 : 11:03:37
buyuk IhtimaLLe adı. Zaten oyunda tecrubeliysen hangı auranın ne tur ozellıkler Taşıdıqını bilirsin.. MeseLA Fanatisicm hız ve etkılılık kazanrdırır vsvs..
ArcHAng3L İletim - 21/10/2005 : 13:44:57
Bilirsem:)neyse bilmeyenler de war diycem oyun eski 2000 den kalma(ama oynatıyor:)) yani aura nın adı mı özellikleri mi ikisi birden mi?
Rappier İletim - 20/10/2005 : 21:09:20
Necro=Scorpin=En eski nick'im
Bowazon=Trinity=Malum şahsiyet
Pikezon=Kara=Dianlo'daki necro
Ass=Lya=Okuduğum kitaplardan birinden kalma
Paladin=Iceman=Bir önceki nick'im
Barbarian=Maximus=gladiator
Druid=Lonewolf=Kurta dönüşürde (:
Sorceror=LuneNoria=Fransızca karanlık ay demek
BartucTheBLoody İletim - 20/10/2005 : 15:44:24
:)) Hangi şeklin hangi Aura yı Temsil Ettiqini biLemezsin PALAD1N Kardeşim :) Bence gayet iyi bir ozellik DispLay Aura :)
ArcHAng3L İletim - 19/10/2005 : 17:27:11
EE display aura karşı tarafın hangi aura ile donatıldığını göstermesine gerek kalmaz sen ayağına bak yeter

0.02 Snitz Forums 2000