Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
ArcHAng3L
İletim - 25/09/2005 : 12:13:03 Benim Necromancer 53'lük ve eskiden diablo karakteriydi. 6-7 ay önce Lord of Destruction'u yükledim ve karakterimi convert to expansion tuşuylan expansion karakter yaptım. Ama normal ve nightmare da oyun bitirip hell seviyesinde olmama rağmen secret cow level e giden portalı açmıyo. Haporlörden dinledin "I can't do it yet!" diyor ve portalı açmıyo. Ayrıca Necromancerların giyebileceği fetish trophy gibi helmleri giyemiyor. bunu nasıl düzeltebilirim? (helmin istediği her şey var o kadar acemi değilim )
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
KiLL_BaaL_2
İletim - 02/01/2006 : 21:41:25 paladin olm sen milleti bırak baba da o senin karakter hell i bitirmeden ineklerime gidemessin diyo
yani hel bölümünü bitir ve ilk köyde ikisini birleştir sorun kalmaz
ArcHAng3L
İletim - 01/10/2005 : 20:11:41 Teşekkürler CrAzY_IVAN böyle artis olduklarını sanıyorlar gerçi 13 yaşında benden sadece 1 yaş küçük ama terbiyesizin teki. Sitelerine baktım adamlar Türkçe bilmiyo ingilizce herşey
CrAzY_IVAN
İletim - 01/10/2005 : 17:59:09 Gerçek hayatta yüzünüze "abi" diyecek kişiler, monitör karşısında böyle adam(!) olduklarını sanıyorlar, komik...
Üyeliği kilitlenmiştir.
Tony_P@rker
İletim - 01/10/2005 : 17:43:47 Şimdi sana dunyada duymadıın kufurleri sayardım ama senin için üyeliimin kilitlenmesini istemem merak etme yoneticiler IP ni gorebiliolar bakalım o zaman o saydırdıın kufurleri napcan!Ha bu arada msn adresini yazdıın iyi olmuş...
ArcHAng3L
İletim - 01/10/2005 : 14:21:01 başka bir site olabilir ama düzgün konuş 13 yaşında artislik yapma Bu siteye üyeysen ki küfür etek için olmuşsun TÜRKÇE konuşmayı öğren