AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Böyle Bir Şey Mümkün Mü???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/09/2005 :  12:13:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim Necromancer 53'lük ve eskiden diablo karakteriydi. 6-7 ay önce Lord of Destruction'u yükledim ve karakterimi convert to expansion tuşuylan expansion karakter yaptım. Ama normal ve nightmare da oyun bitirip hell seviyesinde olmama rağmen secret cow level e giden portalı açmıyo. Haporlörden dinledin "I can't do it yet!" diyor ve portalı açmıyo. Ayrıca Necromancerların giyebileceği fetish trophy gibi helmleri giyemiyor. bunu nasıl düzeltebilirim?
(helmin istediği her şey var o kadar acemi değilim )

BartucTheBLoody
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 25/09/2005 :  14:13:37  Bilgileri Göster  BartucTheBLoody için bir ICQ İletisi Gönder  BartucTheBLoody'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  BartucTheBLoody için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
portaLı açmak için Wirst Leg i aLdıgın LeveLde oLman Lazım. Yani NormaLde aLdıysan NormaLde act 1 de deneyeceksin.. Ayrıca o kafalar Necro da kaLkan oLarak KuLLanıLıyor. KafaLık oLarak DegiL :) Sanırım Sen KafaLık Niyetine kuLLanmaya çaLışıyorsun :)

Nefretin Sahtesi oLmaz.
No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!!
Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/09/2005 :  19:05:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok teşekkür ederim bartuc. Öyle sanmamam imkansız çünkü kafa şekilli ve altı boş. Wirts legi normal de ve nightmare de aldım ama diablo 2'de. lod da ise hell deyim ama wirts leg i hell de almadım onu da diablo 2 den getirdim. hell de direk act 2 de II. questten başladım.
Ayrıca msn ine beni koyma çünkü aynı hesabı ailem de kullanıyor
Yani normal ve nightmare da bitirdim ama portal açamıyom. O kadar acemi değilim rogue encampmentte yapıyom akaranın yanında
Sayfanın En Üstüne Git

fregg_boys
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/10/2005 :  13:20:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
-SİLİNDİ-
Sayfanın En Üstüne Git

fregg_boys
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/10/2005 :  13:21:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
-SİLİNDİ-
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/10/2005 :  14:21:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
başka bir site olabilir ama düzgün konuş 13 yaşında artislik yapma Bu siteye üyeysen ki küfür etek için olmuşsun TÜRKÇE konuşmayı öğren
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000