AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo2 açmıyor :((

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
BaRNeY İletim - 22/01/2005 : 11:29:45
Arkadaşlar 98 kullanıyordum XP'ye geçtim 98'deyken tıkır tıkır açıyordu XP'de ikona tıklıyorum ekran kararıyor başka birşey olmuyor alt+tab'la masaüstüne döndüm diablo server falan dedi.Halbuki single play yüklü ne yapacağım bir yardım
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
BaRNeY İletim - 28/02/2005 : 18:34:12
Hih hih, ya arkadaşlar ben tekrar 98'e geçtim!Ve şimdi tıkır tıkır oynuyorum.Yine de yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim
Lightning İletim - 18/02/2005 : 20:20:17
y_salci, hocam aslında gereksiz tartışma yapmak istemiorum ama yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum. system traydeki programlar performanstan yer herkesin bildii gibi. diablo 2 okadar uçuk bi performans istemio. zaten olay performanstan olsaydı yawaşlama we takılma olurdu, server kurulamadı gibi bi hata wermezdi. oyunun sorunu yeni nesil ekran kartlarıyla, 3d sisteminin uyuşmaması(ne yeni nesilmiş be, hiç bişeyi düzgün açmıo). sorunun updatele de giderilebilmesi lazım ama 2d seçeneini işaretlemek daha basit bi çözüm tabe. 2d motoru bi sakatlık çıkarmadan çalışıo. olay bu. Farewell..
y_salci İletim - 13/02/2005 : 10:08:23
System Tray de çalışan program ların da kapatılması işe yarar fakat 2D-3D modu daha çok farkeder.
@ZR@1L İletim - 02/02/2005 : 16:41:50
kuzenimin evinde de benim başıma gelmişti ona dayanarak yazdım belki seninki daha doğrudur
Lightning İletim - 31/01/2005 : 17:12:14
@ZR@1L, performanslı bi alakası olmaz bence. zaten diablo2 okadar yüksek sistem istemio(hele günümüze göre). hata dediim gibi 2D-3D yüzünden oluodu. bendede oldu we 2D seçeneini işaretleyip deneyince tosun gibi çalıştı.Farewell..

0.03 Snitz Forums 2000