AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diabloda verisyon uyuş mazlığı (help)

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
KaLiST0 İletim - 27/09/2004 : 17:52:59
benim makinada 1.09 var.. 1.10 (5 mb büyüklüğü.) versiyonu yüklüyorumm.. fakattt

ilk hata olarak

"The program was unable to create a tile.

error:erişim engellendi.

If you are unable to correct this problem.Please contack Blizzard Techinacak support"

diye bir hata veriyor.. ve arkasın

Error: unable to get write permission on file "c:\perogram Files\diablo II\game.exe

result pactch failed..

devamm ediyorr..

bunun sebebinii biliyorr musunuz...
?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
y_salci İletim - 30/09/2004 : 20:37:00
Bunu biliyorum siz de haklısınız. Aslında bunu dosya göndermeme gerek olmadığı için yazdım. Yoksa crack ten fazla bahsetmem.
KaLiST0 İletim - 30/09/2004 : 11:44:52
teşekkür ederim..

Ama bu site Oyunlar hakkındaki sorunlarımızı paylaşmak için yapılmamış mıdır..benim de bir sorunumm oldu.. arkadaşta sağolsun.. yardımcı oldu.. bende elimde geleni yapmaya çalışıyorumm...her konuda..

tabi sizee de hak veriyorumm.. Bir daha olmaz...
CrAzY_IVAN İletim - 29/09/2004 : 20:43:03
Peki neden üzerinde durmayalım dedim? Çünkü sitemizde Crack, Serial No, vb... türde yasal olmayan konuların konuşulması yasak. Dolayısıyla bu tür konularda başkalarına yardım etmeniz de yasak.
y_salci İletim - 29/09/2004 : 19:16:54
Bence bu konu üzerinde durmanın yararı var. Çünkü bu konunun bir çözümü var. Ama iş uzun:(
Şimdi yamayı kurabilmen için Diablo 2'yi yükleyip crack ini yap. Sonra Diablo 2 LOD'ı yükle . Ama crack ini yapma. Crack ini yapmadan önce 1.10 yamasını yükle. Sonra da LOD CD'sinden crack ini yap. İşte bu kadar.
Aynı sorun bende de çıkmıştı fakat bu yolla hallettim. Onu kuramamanın sebebi Blizzard yamaya bir program koymuş. Eğer sahte yüklü ise böyle bir sorun çıkıyor. Ama dediğim yolu izlersen afiyetle 1.10 u oynarsın. Şimdiden iyi oyunlar.
CrAzY_IVAN İletim - 28/09/2004 : 23:53:12
Sebebi sanırım oyununun orijinal olmamasından kaynaklanıyor. Bu nedenle de bu konunun üzerinde daha durmayalım...

0.03 Snitz Forums 2000