AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2 Itemlar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
thaboras İletim - 06/09/2004 : 00:36:08
Arkadaşlar bi konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Tek oynadığım oyun Diablo LOD. O da fırsat buldukça. İki tane karakterim var ve ikisi de hilesiz karakterler. Lvl 80 paladin ve lvl 71 Amazon. hiç net üzerinden oynamadım. Benim problem düzgün itemlar bulamamak. Elimde düzgün diyebileceğim bir tek Atlantean sword var o kadar. Sürekli hell ve nightmare'da aynı yerlerde oynayarak adam gibi itemlar bulmaya çalışıyorum ama yok. Daha doğrusu olduğunu bildiğim fakat benim bulamadığım itemlar. Acaba bu itemların net üzerinden çıkması daha mı kolay oluyor. Netten oynayan arkadaşlar bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim. Yani nette oynarken daha güçlü ve daha düzgün silah, zırh vb bulma ihtimali singledan daha mı yüksek?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
zerr İletim - 16/09/2004 : 12:31:09
kardeş evinde 1 den fazla bilgisayarın birbirine bağlı ise multipalyer oynuyosun. birisi açıyo diğeri bağlanıyo açan diğerini oyuna davet ediyodu yanlış hatırlaıyorsam. ama kaç kişi oynarsan o na gore adam geliyo fala oyuncu fazla canafar
thaboras İletim - 09/09/2004 : 21:34:09
Şu lan olayı hakkında biraz daha bilgi verebilirseniz sevinirim. nasıl oynanıyor, singledan farkı ne vs vs vs. yani single oyun için iyi sayılırım karakterlerim de bayağı iyi ama hiç ne net üzerinden ne de landa oynamadım.Bilgi verecek ya da tecrübelerini paylaşacak olan olursa bayağı bir işime yarar gibi geliyor. Şimdiden teşekkürler.
Rappier İletim - 09/09/2004 : 19:39:03
Valla ben oyunun 1.03 versiyonundan beri tüm versiyonları ile oynadım. Şu anki versiyon 1.10s ve oyunun tüm özelliklerini baya bir geliştirmişler. Zaten bana göre en iyi versiyonda bu. Oyun bu sayede çok hızlanmış ve bir o kadarda zorlaştırılmış. Battle net konusunda seninle benzer fikirleri paylaşıyorum. Geçen türkçe bir siteden battle net hakkındaki muhabbetleri okudum adamlar aşmış valla :) bizim gibi eski kurtlara göre değil. Bu saatten sonra birde o işin kurallarını öğrenmeye çalışmanın pekbir anlamı yok. D3 ise uzunca bir süre çıkmayacak gibi :) geçenlerde çıkan haberlerin neredeyse tamamı yalan çıktı ve benim bu konudaki ümidim baya bir azaldı.
Geppettous İletim - 08/09/2004 : 19:16:58
Birde 1.10 için mefisto ve baal'ı devamlı kesme olayını kaldırdılar gibi 1.09'da yaptığım kesmelerde düşen itemlerden eser yoktu oldukça azaltmışlar ve 1.10 hell'de act5 geldiğinizde daha önceki level'larda olan bütün yaratıklar randomize geliyor.
1.10'u direk oynayanın görüşü ile daha önce 1.09 ve altını oynayanların oyun görüşleri ve skill kullanımı oldukça değişti.1.08 ve sonrasını single(şu multiyi bir oynayamadım orjinal olduğu halde sanırım gençlerle yarışamam diye:) oynayan biri olarak benim görüşümde bunlar:)Herhan kurup yeniden başlayabilirim ama sabırla D3 bekliyeceğim:)
Rappier İletim - 08/09/2004 : 18:41:46
Benim yukarıda söyldiklerin single game için geçerli olan şeyler. Öncelikle şunu belirteyimki karakterinizin str'i ne kadar fazla olursa o nispette daha fazla düşman ve daha sonrada daha güçlü düşmanlarla karşılaşıyorsunuz. Bu dediğim olayı normal ve nighmare'de denedim. Hell konusunda ise birşey diyemeyeceğim. Ayrıca yine single oyunda find a magical item olayı pek fazla çalışmıyor. Multi için birşey diyemem çünkü kendi aramızda oynadığımız lan oyunları dışında hiç multi oyun oynamadım. Ama yinede emin olduğum şey eğer bir karaktere kaliteli malzeme düşmeye başlarsa sonrasında hep kaliteli malzeme düşmeye devam ediyor. Yaşadığım paladin ve sorcerer olayında bunu kesin olarak gördüm.

0.03 Snitz Forums 2000