AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 diabloda sorun

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
durdutosun İletim - 24/08/2004 : 17:32:16
diablo2 lord of desturictionun 2.turuna west'de bitürlü turu geçemiyorum,hergörevi hallettim bana bi kututverdi,sonturdada bi üçgenden bahsediyo ama ben napcamı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ArcHAng3L İletim - 27/09/2005 : 21:14:05
haklısın ama ben zevk için oynuyorum ve skeletal mage ler işe çok yarıyo warriorlar da yaratıkları oyalıyor. eve onlar aslında 4. seviye ve ben + necro skill eşyalarıyla yapıyom. onun yerine revive +2, fire g.+1,blood+2,golem mas.+2,+4 corpse exp ve +3 iron maiden da olabilir ama yartıklara golem,3 revived,14 iskelet,1 necro ile dalmak çok zevkli oluyo benim için. 58. çok iyi ayrıca. ama act 2 de black locustlar ve 1 deki wraith lere curse işlemiyo.iron maiden olmadığından ölmüyo ve horadric shaft ı alamıyom yoksa doom knight falsn hikaye
bahadirtrtr İletim - 27/09/2005 : 19:10:24
merhaba paladin.ben necromencer oyuncusuyum ve bu iskeletlere bu kadar skill vermek bence çok saçma.evt diğerleri doğru olabilir ama ileriki seviyelerde bone sprit ve fire golem çok işe yarıyo ve skill ihtiyacı oluyo.
ArcHAng3L İletim - 25/09/2005 : 08:51:35
Benim necromancer ım hell de ve barbariandan daha güçlü bir savaşçı. taktiğin bone wall (bone prison da olabilir) u önüne yapıp kendini korumak olsun çünkü her necro farklıdır. sen sakın saldırma blood golem yolla(6.seviye) yaratıklara iron maiden(benimki 13.seviye) yap ki goleme her vurduklarında senin canın artsın. goleme 2 vuruşta 300 can doluveriyo 3.act ta skeletal mage yap uzakçılara karşı iyi ama bence o karakteri sil ve necromancer için bunları yap:
7 skeleton mastery +7 skeletal mage+7raise skeleton+13 iron maiden+1 clay+1 iron+3 fire golem+6 blood golem+14 corpse explosion+2 bone prison+4 bone spirit ve bu yetenekleri açmak için gerekli olanlara 1 koy.

NOT: bunu yaparken yeteneklerin hepsini birden arttıran eşyalar çok iyi işe yarıyo. her yeteneğe toplam olarak en az +3 puan veren eşyalar taşı
Bartuc İletim - 12/09/2005 : 22:48:23
evet beleşe yapıyor.. Tabi Cain'i "SEN" kurtarırsan.. Kurtarmadan Act II'ye geçersen Rogue'Lar Gidip kurtarıyor onu.. Ve Cain, Senden Identify Ettiği Her Eşya için 100 goLdcuk aLıyor :)
rohan İletim - 05/09/2005 : 17:49:24
özür dilerim ileri gittim galiba

0.03 Snitz Forums 2000