|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
darkmessage |
İletim - 08/11/2008 : 16:14:09 arkadaslar battle .net e girmeyi dneiim dedim lord of destructiondan onu deneyene kadar versiyonum 1.07 idi girmeyi deneyince 1.12 oldu patchi yükledi..simdi bununla beraber sizlere 3 4 tane sorum olacak..
1- 1.07 ile 1.12 arasındaki farklar ney? 2- 1.12 den daha sonra gelmis daha iyi bir patch varmı? 3- rune düssün diye lord of destruction u aldım yükledim fakat act1 contess den act2 horadric görevine kadar sadece act 2 den toplam olarak 2 tane el rune düsürebildim bunun sebebi versiyonmuydu? simdiki versiyonla daha mı cok düser? yoksa sadece sanssiz miyim? contess dende düsmedi :S lod la beraber charmlar geldi fakat rune lerde tık yok ?? |
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Cskn |
İletim - 20/01/2009 : 19:22:57 1.O sürümler arasında bildiğim kadarıyla senin fark edebileceğin değişiklikler yok. Yalnızca maphack tarzı uygulamaların çalışmasını önlemek ve kullananları saptamak için yaptılar. 2.Şu an son patch 1.12
3.Rune düşürmek zaten o kadar kolay bir iş değil.Contess ten rune düşmesini istiyorsan hell de kesmen lazım.Orada da her kestiğinde iyi birşey düşmesini bekleme zaten.Şansın varsa bin kere kessen 3-5 tane ist falan düşer ancak.
HR düşürmek istiyorsan hell de travincal daki "council member" ları kes. ama normalde yada nightmare da rune kasma pek birşey çıkmaz. |
|
|
|