AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 summon necro da merdivende sıkışma durumu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
darkmessage İletim - 02/11/2008 : 16:59:28
arkadaslar yeni char actim summon necro iste su summoner diye bi eleman varya hani su archtit midir nedir bi yerde hatta bu elemani kesince bi portal aciliodu su tal rasha nın mezarlarının oldugu yere..her neyse adini unuttum oranin..bildiginiz gibi orasi baya merdivenlerle dolu bi mekan olmakla beraber cokda dardır..benimde masallah 10-15 tane iste toplam summon var..ama bu summonlar dar yollarda hep onumde durdugundan ilerlemem cok zor oluo geneldede öldürürmem gerekiyor..bu problemle özellikle act2 deki ünlü horadric görevinde karsılasiorum..öldürmekten baska bir cözümü varmıdır??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Cskn İletim - 20/01/2009 : 19:26:36
Summoner necro öyledir hakikatten can sıkıyor bazen. Enigmasız oynanmaz onla :)
Palad1n İletim - 05/11/2008 : 21:07:10
Sürekli dene, elbet bir seferinde tüm iskeletler arkana dizilir. Bir de hiç sevmiyorum skeletal necroları. Haritada karın ağrısı yaratmasının üstüne hell'de yaratıklar bir koyunca iskelete yarısı boşa gidiyor. Blood golem+ iron maiden yapıyorum hep. Yaratık goleme tek geçmediği sürece ne o ölüyor ne de ben ölüyorum. Giden hp'nin 10 katını vurduğu için geri aldığı hp giden hp'den fazla oluyor. (Tabii bu sadece fiziksel yakın saldıranlar için, diğerlerinde fire goleme güvenmeniz gerekli)
shadowwalker İletim - 05/11/2008 : 20:56:25
yok bi yolu necroyu bırakmamın sebebi buydu benim :) adam arttıkça haritada karın ağrısıda artıyor.
darkmessage İletim - 04/11/2008 : 22:41:01
dar yolda town portalda ise yaramioki geri donduumde ayni sey oluo..nese saglık olsun :S
Palad1n İletim - 02/11/2008 : 20:07:27
Town portal'la gidip geri gelebilirsin.

van nistelrooy, sabır sınırlarını zorladın ve patladı. Kilitlendin.

0.03 Snitz Forums 2000